ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΚΓΚΙΟΥΝΤΕΡ

Κείμενο του ιστολόγιου  27/10/2012

Ο Αλυτρωτικός σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) οργάνωσε στην Τουρκία πρωινό εργασίας με την συμμετοχή δημοσιογράφων από την Ελληνική Θράκη καθώς και Δυτικοθρακιωτών δημοσιογράφων που εργάζονται σε ΜΜΕ της Τουρκίας. Εκεί λοιπόν όπως είναι φυσικό την εναρκτήρια ομιλία την έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ ο οποίος μεταξύ άλλων παραπόνων για την πολιτική της Ελλάδας, έθεσε και το θέμα των νηπιαγωγείων. Δείτε λοιπόν τι είπε το άτομο. Να σημειώσουμε πως αυτά που σας μεταφράζουμε τα έχουμε σε βίντεο.

Δείτε :

 ¨Νηπιαγωγεία. Ξέρετε πως η εκπαίδευση στα νηπιαγωγεία κατέστη υποχρεωτική στην Δυτική Θράκη. Και σε όλη την Ε.Ε. Αλλά θέλω να ξέρετε πως η καθώς η Ελλάδα δεν είναι λαϊκό κράτος, αρχίζει την εκπαίδευση στα νηπιαγωγεία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως στα νηπιαγωγεία αρχίζει να περιγράφεται η ορθοδοξία. Αλλά το πρωί όταν κάθεται το παιδί για πρωινό ο Έλληνας δάσκαλος σταυροκοπιέται και το βάζει να σταυροκοπηθεί, αυτό του διδάσκει. Και έτσι το κράτος που στέλνει υποχρεωτικά εκεί τα παιδιά της μειονότητας, δημιουργεί έτσι την υποδομή της αφομοίωσης τους. ¨

Αν ελπίζει ο κύριος Χακγκιουντέρ πως με αυτά και με αυτά τα ψέματα θα αυξηθεί η κρατική επιχορήγηση στο ¨μαγαζί¨ του, εμείς να τους ευχηθούμε… ¨καλοφάγωτα¨ !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone