ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Διαμαρτυρία σοκ μπροστά στην τουρκική πρεσβεία

Ακτιβιστές του Πολιτιστικού Κέντρου Μπαράκα, χτες (21 Οκτωβρίου) και ενώ μέσα στην πρεσβεία της T.C. βρισκόταν o Μπεσίρ Αταλάι και αξιωματούχοι του ΑΚΠ, πήγαν μπροστά στην πόρτα της πρεσβείας και έκαναν και διαμαρτυρία σοκ. Στην διαμαρτυρία φώναξαν συνθήματα όπως ¨Ανεξάρτητη Κύπρος¨ και ¨Άγκυρα τράβα το χέρι σου από τον γιακά μας¨.

…………….

Εντύπωση προκάλεσε πανό που έγραφε ¨Δεν θέλουμε σχολεία χωρίς δασκάλους, τους εργάτες του δήμου στο δρόμο, τα νοσοκομεία με νοσήλια και τις εγκαταστάσεις αποθηκών καυσίμων¨.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία ενάντια στον Μπεσίρ Αταλάι, στην πρεσβεία της T.C. και στην στρατιωτικο-πολιτική γραφειοκρατία σχετικά με το συνέδριο του UBP στο οποίο γίνεται διαγωνισμός συνεργατών.

Στο τέλος της διαμαρτυρίας είπαν :

¨Σήμερα επισκεφτήκαμε τους επισκέπτες μας. Είδαμε ότι δεν στάθηκε δυνατό να μας εμποδίσουν να φτάσουμε μπροστά στην πρεσβεία. Είδαμε πως μάταια ήταν τα τόσα οδοφράγματα που έστηνε η αστυνομία τόσο καιρό. … Στην Άγκυρα και στους συνεργάτες της δίνουμε το εξής μήνυμα : Σταματήστε τις επεμβάσεις στην βούληση των Τουρκοκυπρίων !Ζητάμε ισότιμες σχέσεις και με την Άγκυρα και με όλους. Δεν θέλουμε το χέρι της Άγκυρας στον γιακά μας¨.

 Εφ. Αφρίκα 22/10/2012