ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ-ΑΚΧΙΣΑΡ–ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανθρακικός και Ακχισάρ ίδρωσαν για την φιλία

Ο εκπρόσωπος της Κομοτηνής ο Πανθρακικός που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας το απόγευμα της 13 Οκτωβρίου ήρθε αντιμέτωπος στο γήπεδο Κομοτηνής με την ομάδα Ακχισάρ της Σούπερ Λίγκας Σπορ Τότο Τουρκίας. Στο ματς που άρχισε στις 19.00, οι ομάδες δεν ίδρωσαν για τους πόντους αλλά για την φιλία και την αδερφοσύνη

Πριν από τον αγώνα ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τσελέπης και ο Γενικός Μάνατζερ της Ακχισάρ Σερκάν Ντουζγκούν Σιβατζί, αντάλλαξαν φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες για χάρη της φιλίας. Στον προπονητή Χαμζά Χαμζάογλου απονεμήθηκε πλακέτα.

………………………..

Μετά από το φιλικό ματς, αποχώρησαν από το γήπεδο και κινήθηκαν για Ίασμο. Εκεί παρατέθηκε δείπνο προς την φιλοξενούμενη ομάδα από τον δήμαρχο Ιάσμου.Στο γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος παρόντες ήταν η ηγεσία του Πανθρακικού, η ηγεσία της ΕΠΣ, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

……………..

 Εφ. Μπιρλίκ 17/10/2012

Οι δύο προπονητές με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Ομέρ Ομέρ.

Πανό της ομάδας της Φιλλύρας που καλωσορίζει τον προπονητή της Ακχισάρ.

Από δεξια : αντπρόεδρος της ΕΠΣ Ομέρ Ομέρ, πρόεδρος της ΕΠΣ Γαβριηλίδης, δημοσιογράφος του Roumeli TV και ο προπονητής της Ακχισάρ Χαμζά Χαμζάογλου.

Στις εξέδρες των επισήμων ο Χατζηοσμάν με τον Γαβριηλίδη.

Και 2 υποπρόξενοι από το τουρκικό προξενείο.