ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Τ/Κ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Επέμβαση…Είδηση και ΜΙΤ

¨Χρησιμοποιείτε κάθε είδους μέθοδο επεμβαίνοντας στο συνέδριο ενός κόμματος και κουρελιάζετε το αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας¨

Τα παραπάνω ανήκουν στον γενικό διευθυντή έκδοσης της εφημερίδας ¨Είδηση¨ Μπασαράν Ντουζγκούν. Και φυσικά όταν αναρωτιέστε το σε ποιόν απευθύνεται ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό σας είναι η Άγκυρα και το κόμμα του ΑΚΠ, έτσι δεν είναι ; Δίκιο έχετε. Διότι αυτοί είναι που χρησιμοποιώντας κάθε μέθοδο επεμβαίνουν στο συνέδριο του κόμματος UBP !

Π.χ. αυτοί είναι που κάλεσαν τον Κασίφ στην πρεσβεία και του είπαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ! Και όταν ο Κασίφ δεν αποσύρθηκε επενέβη ο υπουργός Μπεσίρ Αταλάι. Και κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Κύπρο, κάλεσε τον Κασίφ και του είπε ¨Αποσύρσου¨. Και για να δείξουν ότι έχουν πάρει το θέμα ακόμη πιο σοβαρά άρχισαν και τις απειλές !

¨Εάν δεν αποσυρθείς η μεγάλη δουλειά που έχει δοθεί στον γιό σου θα ακυρωθεί¨ ! Και δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό ο κύριος Μπεσίρ. Διαβίβασε και στον Έρογλου το ¨Και εσύ μη μπλέκεις περισσότερο στα πόδια μας¨!

Όλα αυτά είναι σίγουρες αποδείξεις που δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία πως το κόμμα ΑΚΠ επεμβαίνει μέχρι την ρίζα στο συνέδριο του κόμματος UBP. Και όλα αυτά τα αποκάλυψε η εφημερίδα Αφρίκα.

Όλοι έχουν ακούσει αυτές τις άσχημες και γεμάτες πιέσεις επεμβάσεις της Άγκυρας. Αλλά ο κύριος Μπασαράν δεν άκουσε ! Για την ακρίβεια τις αγνόησε ! Αυτό το ¨Χρησιμοποιείτε κάθε είδους μέθοδο επεμβαίνοντας στο συνέδριο ενός κόμματος και κουρελιάζετε το αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας¨ δεν το είπε προς τον Ερντογάν ! Δεν μπόρεσε να δείξει ότι έχει το θάρρος, την ευθύτητα, την συνείδηση, την περηφάνια, την φιλοπατρία και εντέλει και την ορθότητα για να κάνει κάτι τέτοιο !

Και προσπαθεί τώρα να τα ¨ρίξει¨ στον Έρογλου που δεν κάνει ούτε το ένα τοις χιλίοις από αυτά που κάνει ο Ερντογάν ! Δηλαδή αυτός που ¨χρησιμοποιεί κάθε μέθοδο και επεμβαίνει στο συνέδριο του UBP¨ είναι ο Έρογλου ! Και μάλιστα χωρίς να αναφέρει καν 1- από τις επεμβάσεις αυτές ! Διότι απλά δεν υπάρχουν !

………………..

 Τ/Κ εφ. Αφρίκα 21/9/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone