ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΡΙ

Μάρτυρας ο εισαγγελέας του Όβατζικ

Ο εισαγγελέας του Όβατζικ Μουράτ Ουζούν ο οποίος δέχθηκε χτες ένοπλη επίθεση και πυροβολήθηκε στο κεφάλι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην εντατική του νοσοκομείου Φιράτ στο Ελάζιγκ, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

 Μετά από την επίθεση ενώ τον μετέφεραν με ελικόπτερο από το Όβατζικ στο Ελάζιγκ η καρδιά του σταμάτησε αλλά ξαναδούλεψε με τις προσπάθειες των γιατρών, και αργότερα μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Η σφαίρα μπήκε από τον λαιμό και σφήνωσε στο κρανίο του Ουζούν. Του έβγαλαν αξονική και του έκαναν μετάγγιση αίματος. Ο εισαγγελέας Μουράτ Ουζούν παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση και στις 15.30 έγινε μάρτυρας.

Η σύζυγος του εισαγγελέα νοσοκόμα Τζαιχάν Ουζούν που περίμεναν μπροστά στο νοσοκομείο μαζί με τα παιδιά της Εμίρ Κααν και Χακάν Τανέρ, κατέρρευσαν με την πικρή είδηση. Ο 33 ετών εισαγγελέας Μουράτ Ουζούν που διορίσθηκε στο Όβατζικ τον περασμένο Ιούλιο, ήταν πατέρας δύο παιδιών , το ένα εκ των οποίων ήταν 4 μηνών.

Εφ. Χουριέτ 20/9/2012

Σχ : Η Χουριέτ χτές έγραψε πως τον πυροβόλησε γυναίκα μέλος του ΠΚΚ με όπλο εφοδιασμένο με σιγαστήρα, η οποία τον περίμενε κρυμένη στις σκάλες της πολυκατοικίας όπου διέμενε, και αφού τον πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι, έφυγε μετά με αυτοκίνητο στο οποίο την περίμενε συνεργάτης της.