ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΙΟΝΚΑΡΑΧΙΣΑΡ-BΙΝΤΕΟ

Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Αφιόνκαραχισάρ

Έκρηξη συνέβη σε αποθήκη πυρομαχικών στην τοποθεσία Κισλατζίκ του Αφιονκαραχισάρ. Ο υπουργός Δασών Βεϊσέλ Έρογλου δήλωσε πως στην έκρηξη τραυματίστηκαν 20 ή 23 άτομα. Δήλωσε επίσης πως στην περιοχή έχει σταλεί η Εθνική Ιατρική ομάδα Διάσωσης.

Ο υπουργός Έρογλου δήλωσε τα εξής : Αυτή τη στιγμή δυστυχώς παρά το ότι υπάρχει πυρκαγιά, τα οχήματα δεν μπορούν να μπούνε. Στο περιστατικό υπάρχουν 20 ή 23 τραυματίες. Το πρωί με το φώς του ήλιου θα επέμβουμε στην φωτιά με ελικόπτερα και αεροπλάνα.Μέχρι τώρα έχουμε επιτόπου επαρκή ασθενοφόρα, ομάδες διάσωσης δασών και μονάδες του υπουργείου υγείας μας. Μακάρι το πρωί να σβήσουμε την φωτιά. Περαστικά. ¨

Στις 21.15 κατά την διάρκεια εργασιών σε στρατόπεδο στο Αφιόνκαραχισάρ συνέβη έκρηξη. Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο κρότο ενώ μεταφέρθηκαν στην περιοχή πολλά ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής. Στην στρατιωτική περιοχή όπου συνέβη η έκρηξη σταμάτησε κάθε είσοδος και έξοδος.

Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της έκρηξης δεν μπορεί να γίνει επέμβαση λόγω των χειροβομβίδων που σκόρπισαν στην περιοχή. Μονάδα καταστροφής βομβών στάλθηκε στην περιοχή αλλά δεν μπορεί να επέμβει στην πυρκαγιά. Η πυρκαγιά αναφέρεται πως προχωράει προς την περιοχή Κοτζάτεπέ.

Εφ. Χουριέτ 6/9/012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone