Ε ΝΑ , ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

Ισχυρισμός για βιασμό πάπιας στην Προύσα

 

 Ο Σαλίχ Ακντεμίρ και η γυναίκα του η Ντοντού Ακντεμίρ κάτοικοι του Οσμάνγκαζί Προύσας ισχυρίστηκαν πως το βράδυ ήρθε μεθυσμένος στο σπίτι τους ο γαμπρός τους ο Α.Τ και βίασε πάπια στο κοτέτσι.

Η πάπια την οποία το ζευγάρι των γερόντων τη πήγε στο Α.Τ., μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων της Κτηνιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ, ενώ ο Α.Τ. συνελήφθη. Ο Α.Τ. μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος, και την Δευτέρα θα μεταφερθεί στα δικαστήρια μαζί με την ιατρική βεβαίωση που θα έρθει από το νοσοκομείο ζώων.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή στο Οσμάνγκαζί. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο πατέρας 4 παιδιών Α.Τ. –γαμπρός του 77 ετών Σαλίχ Ακντεμίρ και της Ντοντέ Ακντεμίρ- ήρθε στο σπίτι πολύ μεθυσμένος. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων του ετοίμασαν κρεβάτι στην βεράντα όπου και βρίσκεται το κοτέτσι με τις πάπιες, για να μην ανησυχήσει η κόρη τους και τα εγγόνια. Το πρωί όταν ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε την μια από τις τρεις να είναι μέσα στα αίματα και να μην μπορεί να περπατήσει. Όταν μαζί με την γυναίκα του είδαν πως ίχνη αίματος υπήρχαν και στο κρεβάτι αλλά και στην φανέλα του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πήγαν στο Α.Τ. Έμεκ, όπου ανέφεραν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια.

…………………….

 Εφ. Ραντικάλ 13/9/2012

Σχ: Εδώ που τα λέμε η πάπια με τέτοιο περπάτημα…. τον προκάλεσε ξεκάθαρα ! Αυτή έφταιγε ! Άσε που μπορεί αυτή να τον κάλεσε στο κοτέτσι !