ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ TWITTER

Κείμενο του ιστολόγιου  25/9/2012

Παραθέτουμε φωτογραφίες και σχόλια του πρόξενου Σενέρ μαζί με κάποια δικά μας σχόλια.

9 Σεπτεμβρίου Επισκεφτήκαμε τον τεκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν. Ευχαριστίες στον ντεντέ Μεχμέτ Κοτς και σε όλους τους ανθρώπους για την φιλοξενία.

 Σχ : Στην Τουρκία τους αλεβίτες δεν τους αναγνωρίζουν καν ως θρησκεία, και εδώ χρηματοδοτούν τους ιερούς χώρους τους……

12 Σεπτεμβρίου. Βρεθήκαμε σε ματς κυπέλου του Εχίνου. Χάσαμε 2-1.

14 Σεπτεμβρίου. Μαζί με ομογενείς στο ενάρετο χωριό Ωραίο. Ένα χωριό που έστειλε στρατιώτες και είχε μάρτυρες στον πόλεμο στην Λιβύη το 1911 και αργότερα στην Υεμένη.

19 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα τεχνικών Γεωργίας και Κτηνοτροφίας επισκέφτηκε τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Πετρίδη. Ο Πετρίδης ευχήθηκε συλληπητήρια για τους μάρτυρες μας.

Σχ : Ρε δήμαρχε, μήπως να στέλναμε και καμμιά βοήθεια στον τουρκικό στρατό ; Αφού τους λες συλληπητήρια για τους στρατιώτες που σκότωσαν οι Κούρδοι αντάρτες, γιατί να μην κάνουμε και έρανο για τις Τ.Ε.Δ. ;

20 Σεπτεμβρίου   Βρισκόμαστε σε εγκαταστάσεις κρέατος στο Λινό, εάν ανοίξουν οι εισαγωγές από Τουρκία το κέντρο συγκέντρωσης που πρόσφατα πήρε κωδικό, είναι έτοιμο.

 

 21 Σεπτεμβρίου. Βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις προβάτων της Δωροθέας Χατζηιωάννου στην Γενισέα Ξάνθης (καταγόμενη από οικογένεια ανταλλάξιμων από την Προύσα), 5 χιλιάδες ζώα.

21 Σεπτεμβρίου. Είμαστε στον Εχίνο μαζί με ομογενείς μας

 

21 Σεπτεμβρίο.  Είμαστε σε γεύμα στον Εχίνο.

 Σχ : Πρώτος από αριστερά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ

 

21 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέραμε πως ήμασταν σε φωλιά αετών στην Μύκη της Ξάνθης.

Σχ : Προφανώς ο πρόξενος μοίρασε τις φανέλες της Μπεσίκτας και μετά πόζαρε με τα παιδάκια. Την ώρα που η Αθήνα ροχαλίζει…

 

24 Σεπτεμβρίου. Ευχαριστίες προς τον  Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΜακεδονίαςΘράκης, κ. Καρούντζο που δέχτηκε την πρόσκληση μου για γεύμα. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone