ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η λίστα με τα απαγορευμένα στην εισαγγελία

 

ΑΓΚΥΡΑ – Η Αστυνομική Διεύθυνση Άγκυρας στα πλαίσια του ¨ 3ου Δικαστικού Πακέτου¨ μεταρρυθμίσεων έστειλε για αξιολόγηση στην Εισαγγελία της Άγκυρας λίστα με όλες τις εκδόσεις για τις οποίες ίσχυε μέχρι 31/12/2012 –είτε με απόφαση δικαστηρίων της Άγκυρας είτε με απόφαση υπουργικού συμβουλίου- αποφάσεις ανάκλησης, απαγόρευσης, και παρεμπόδισης διανομής και πώλησης.

Στην λίστα υπάρχουν 453 βιβλία και 645 εφημερίδες, περιοδικά, φυλλάδια και πανό, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται βιβλία συγγραφέων όπως των Ναζίμ Χικμέτ, Γιασάρ Καπλάν, Λένιν, Σουλτάν Γκαλίεφ, Ισμαήλ Μπεσικτσί, Καρλ Μαρξ και Αμπντουραχήμ Καρακότς, τα οποία πωλούνται στην αγορά.

Στο πάνω μέρος του εγγράφου αναφέρεται πως ιδρύθηκε με τον συντονισμό της Ασφάλειας, και της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Αντιτρομοκρατικής. Η επιτροπή αυτή εξέφρασε την άποψη προς την εισαγγελία ότι για 67 βιβλία και για 16 εφημερίδες θα πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση

Εφ. Νετγκαζέτε  10/9/2012

Σχ: Στην φωτογραφία ένα από τα απαγορευμένα βιβλία στην ¨Τουρκική Δημοκρατία¨. Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο¨  των Μαρξ και Έγκελς !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ | Ετικέτα: | Σχολιάστε

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *