ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 KOINA ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάι, είχε χθες μια συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Τουρκία και η Ελλάδα ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα του τουρισμού.

Σκοπός είναι η αύξηση μέσων κοινών πρότζεκτ του αριθμού των τουριστών που επισκέπτονται τις δύο χώρες.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάι συναντήθηκε χθες σε δείπνο με την υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, συζητήθηκε το τουριστικό δυναμικό των δύο χωρών.

Αποφασίστηκε να τεθούν σε ισχύ κοινά σχέδια για την αύξηση του αριθμού των τουριστών που επισκέπτονται την Τουρκία και την Ελλάδα.

Ο υπουργός Γκιουνάι δήλωσε τα παρακάτω:

«Εμείς κάνουμε ήδη κάποιες εργασίες με το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού. Θα συνεχίσουμε αυτά τα έργα με προγράμματα κοινών προορισμών σε μακρινές αγορές και να προτρέπουμε τους επισκέπτες που έρχονται από την Αμερική ή την Άπω Ανατολή, για να δουν ταυτόχρονα και την Ελλάδα και την Τουρκία και ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία».

Ο Γκιουνάι έκανε δώρο στην Ελληνίδα ομόλογό του κάποια άλμπουμ του σπουδαίου ονόματος του τουρκικού δημοτικού τραγουδιού Nεσέτ Ερτάς, ο οποίος απεβίωσε πριν δυο μέρες.

 TRT 27/9/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone