ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ AHMET HACIOSMAN

Κείμενο του ιστολόγιου 28/9/2012

Πρόσφατα επισκέφτηκε την ελληνική Θράκη επιτροπή από εμπειρογνώμονες Τούρκους του τουρκικού υπουργείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας. Επισκέφτηκαν μονάδες και χωράφια της περιοχής μας και έδωσαν τα φώτα τους ! Το σχετικό αίτημα για τον ερχομό τους φαίνεται να είχε υποβληθεί στον αντίστοιχο Τούρκο υπουργό κατά τον Απρίλιο, σε συνάντηση που είχαν μαζί του οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη (ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ αμφότεροι). Ο κύριος Χατζηοσμάν μάλιστα παραθέτει υπερήφανος για το έργο του αυτό παραθέτει και τις σχετικές φωτογραφίες. Αρχικά από την συνάντηση στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ υπουργείο και μετά από την επίσκεψη των εμπειρογνωμόνων στην ελληνική Θράκη. Ας  δούμε μερικές και εμείς.

Από αριστερά : υπουργός Γεωργίας Μεχντί Εκέρ, Δυτικοθρακιώτης βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου (πρώην πρόεδρος του αντίστοιχου αλυτρωτικού συλλόγου στην Προύσα)  και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν.

 

Από την επίσκεψη της επιτροπής του τουρκικού υπουργείου Γεωργίας στον δήμο Αρριανών όπου κατά τα τουρκικά ειωθότα, την τουρκική αντιπροσωπεία την περίμεναν παραταγμένοι στην σειρά έξω από το δημαρχείο.

Επίσκεψη σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής Ροδόπης.

Από την σύσκεψη στο δήμο Αρριανών. Εννοείται πως ο Τούρκος πρόξενος συνόδευε παντού την τουρκική αντιπροσωπεία.

Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου  Αρριανών.

Πρόξενος ομιλών.

Σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής Αρριανών.

Από το γεύμα στον δήμο Αρριανών. Εδώ ο βουλευτής ¨μας¨ τα κατάφερε. Έκατσε επιτέλους δίπλα στον πρόξενο !

Από την συνάντηση της επιτροπής με τον δήμαρχο Κομοτηνής.

Από την συνάντηση στην περιφέρεια.

Από το δείπνο που παρέθεσε το προξενείο για την επιτροπή. Παρόντες όπως φαίνεται και ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο Τζεγκίζ Ομέρ της εφ. Μιλλέτ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Μολλά Ισά Ριτβάν κ.α. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ο κύριοι Στέλιος Χατζηευαγγέλου και ο κύριος Τσολακίδης.

Από την επίσκεψη στον δήμο Ιάσμου.