ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ !

Δωμάτιο βιασμού για το κορίτσι που δεν ήθελε να παντρευτεί !

 

Οι οικογένειες πήγαν την κοπέλα που ήθελε να χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της πρώτα σε μάγους και μετά προσπάθησαν να την πείσουν μέσω βιασμού σε ένα δωμάτιο όπου την είχαν κλειδώσει. Συνελήφθησαν 9 άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αρραβωνιαστικός της.

 Όταν η 18χρονη Ο.Α. αποφάσισε να χωρίσει τον 28 ετών αρραβωνιαστικό της τον Τ.Γ, τα μέλη των δύο οικογενειών έστησαν ένα απίστευτο σχέδιο. Στήθηκε δωμάτιο βιασμού. Η Ο.Α. και ο εργαζόμενος σε ξενοδοχείο Τ.Γ., 4 μήνες πριν αρραβωνιάστηκαν μετά από επιθυμία των οικογενειών. Αλλά τον τελευταίο 1 μήνα υπήρχε ψυχρότητα ανάμεσα στο αρραβωνιασμένο ζευγάρι.

 Η Ο.Α περιέγραψε στον αρραβωνιαστικό της, στην μητέρα της και στον πατέρα της πως ήθελε να χωρίσουν. ΟΙ γονείς της εναντιώθηκαν σε αυτό και της άσκησαν πίεση να παντρευτεί με τον Τ.Γ. Αυτός μάλιστα ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του τον Ν.Α. σχετικά με το αίτημα χωρισμού. Μετά από αυτό οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν και αποφάσισαν να κινηθούν από κοινού για να παντρευτεί το ζευγάρι.

ΟΙ οικογένειες πήγαν πρώτα την κοπέλα σε χοτζάδες, μήπως και της έχουν κάνει μάγια. Την διάβασαν, την φύσηξαν, αλλά όταν η Ο.Α, δεν άλλαξε γνώμη για τον χωρισμό, οι δύο οικογένειες έστησαν ένα απίστευτο σχέδιο. Το σχέδιο τέθηκε σε ενέργεια με την έγκριση των γονέων της Ο.Α.

Με την δικαιολογία πως θα την πήγαιναν σε χότζα, την πήραν από το χωριό της τα Μποζιέρ του Φέτχιγιε αι την πήγαν στο χωριό Γκιοκμπέν σε σπίτι συγγενών του Τ.Γ.

Εκεί λοιπόν μέλη της οικογένειας του Τ.Γ. την ρώτησαν αν θα παντρευτεί τον Τ.Γ., και όταν τους απάντησε ¨Όχι¨ την πήραν και την κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα. Αργότερα μπήκε μέσα ο αρραβωνιαστικός της ο Τ.Γ. ¨όταν την ώρα που μπήκε μέσα αυτός, οι άλλοι από έξω κλείδωσαν την πόρτα, η νέα κοπέλα άρχισε να κραυγάζει, αλλά κανείς δεν άκουγε τις φωνές της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Τ.Γ. της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η απόπειρα βιασμού κράτησε τρεις ώρες. Στο μεταξύ οι γονείς του Τ.Γ. στην πόρτα και οι γονείς της Ο.Α. στο σπίτι τους, περίμεναν να ολοκληρωθεί η σχέση. 3 ώρες αργότερα η Ο.Α αντιστεκόμενη σε όλες τις απόπειρες του αρραβωνιαστικού της, βρήκε ευκαιρία και πήδηξε από το παράθυρο.

 Σύλληψη οικογένειας

Η Ο.Α. προσπαθώντας να διαφύγει ανέβηκε σε ένα μινιμπάς και από εκεί πέτυχε να φτάσει στην Διεύθυνση Στρατοχωροφυλακής του Φέτχιγιε. Η νέα κοπέλα περιέγραψε τα πάντα λεπτομερώς και υπέβαλε μήνυση. Με εντολή του εισαγγελέα Φέτχιγιε συνελήφθη ο Σ.Α.-44 ετών πατέρας της Ο.Α., η 43 μητέρα της Σ.Α, ο αρραβωνιαστικός της και 6 ακόμη συγγενείς ηλικίας από 33 έως 58 . Με απόφαση δικαστηρίου κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το αδίκημα της ¨συνέργειας σε βιασμό¨ και στάλθηκαν στις φυλακές Φέτχιγιε και Μούγλων.

Εφ. Ραντικάλ 6/8/2012