3η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ…

3η επίθεση από το ΠΚΚ σε 48 ώρες

Επίθεση στο συνοριακό τάγμα Στρατοχωροφυλακής που βρίσκεται στο χωριό Ομουρλού της περιοχής Σέμντινλι του νομού Χακκάρι, οργάνωσε το ΠΚΚ. Οι στρατιώτες αμέσως ανταπέδωσαν τα πυρά. Το συγκεκριμένο τάγμα της στρατοχωροφυλακής δέχτηκε και χτες δύο φορές επίθεση. Στην επίθεση ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και 5 τραυματίστηκαν. Στο στρατόπεδο αυτό όπου από τις επιθέσεις του ΠΚΚ ένας στρατιώτης έγινε μάρτυρας και 5 τραυματίστηκαν, έγινε στόχος επίθεσης και σήμερα. Η επίθεση έγινε με όλμους, ρουκέτες και τυφέκια, και οι στρατιώτες αμέσως ανταπέδωσαν. Μετά από την επίθεση άρχισε επιχείρηση με αεροπορική στήριξη, ενώ αναφέρονται σφοδρές συγκρούσεις σε διάφορα σημεία.

……………….

Οι Πόδες στο Τεντουρέκ έκαψαν 4 οχήματα και απήγαγαν ένα άτομο

Ομάδα ΠΚΚδων διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο ανάμεσα στο Ντογουμπαγιαζίτ και το Τσαλντιράν, και πυρπόλησαν 1 TIR, δύο φορτηγά και ένα εκσκαφέα. Οι τρομοκράτες απήγαγαν ένα άτομο, ενώ τραυμάτισαν γυναίκα οδηγό που προσπάθησε να διαφύγει.

……………….

 Εφ. Χουριέτ 25/8/2012

Σχ: Με δεδομένο ότι η Χουριέτ είναι η πλέον καθεστωτική εφημερίδα, και αυτή τα περιγράφει έτσι, φανταστείτε το γίνεται στην πραγματικότητα στο Σέμντινλι. Διότι όταν ένα τάγμα σου δέχεται επίθεση 3 φορές σε 48 ώρες, ε προφανώς δεν ελέγχεις την περιοχή….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone