ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ : 2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 9 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Επίθεση στην στρατοχωροφυλακή την ώρα του ιφτάρ : 2 μάρτυρες και 9 τραυματίες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 2 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και 9 τραυματίστηκαν από επίθεση που οργάνωσαν ΠΚΚδες σε βάση της στρατοχωροφυλακής στο Ερούχ του νομού Σιίρτ.

Η βάση της στρατοχωροφυλακής στο Ερούχ δέχτηκε πυρά από βαριά όπλα από μεγάλη ομάδα ΠΚΚδων. Οι τρομοκράτες έκαναν την επίθεση τους κατά την ώρα του ιφτάρ, οι στρατιώτες ανταπέδωσαν αμέσως, και άρχισε η σύγκρουση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα πρώτα πυρά 2 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και 9 τραυματίστηκαν. Για την περίθαλψη κλήθηκαν στο νοσοκομείο της Σίιρτ ι γιατροί.

………….

Στην περιοχή ενώ διαρκούσε η σύγκρουση στάλθηκαν ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής. Στην περιοχή επίσης κατέβηκαν με ελικόπτερο Σικόρσκι, ειδικές δυνάμεις από την 3η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων της Σιίρτ. Αναφέρεται πως ελικόπτερα τύπου Κόμπρα βομβάρδισαν τις περιοχές όπου βρισκόταν οι ΠΚΚδες. Στην περιοχή συνεχίζονται οι κατά τόπους συγκρούσεις.

…………..

Εφ. Χουριέτ  3/8/2012

Σχόλιο : Η φωτογραφία δεν είναι από την εφημερίδα αλλά την βάλαμε γιατί πρόκειται για έναν από τους δύο νεκρούς στρατιώτες. Είναι η τελευταία του φωτογραφία.