ΣΤΟΥΣ 9 ΑΝΗΛΘΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

ΣΤΟΥΣ 9 ΑΝΗΛΘΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

O Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Beşir Atalay έδωσε πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της επίθεσης

Στους εννιά ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Γκαζιάντεπ.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι, στη σύσκεψη τύπου που διοργάνωσε μετά από την άναντρη βομβιστική επίθεση που εξαπολύθηκε χτες στο Γκαζιάντεπ επισήμανε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους έφτασε στους 9 μαζί με τον δωδεκάχρονο παιδάκι που υπέκυψε στα τραύματα του.

Στις δηλώσεις που προέβη σχετικά με το θέμα στη νομαρχία ο Αταλάι σημείωσε επίσης ότι στην τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκαν επίσης 17 άνθρωποι εκ των οποίων οι τέσσερεις νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα. Ο Τούρκος αξιωματούχος αφού υπενθύμισε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο τη δεύτερη ημέρα του μπαϊραμιού τόνισε ότι αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η αιματηρή όψη της τρομοκρατίας.

Αφού τόνισε ότι το παγιδευμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στην περιοχή, ο Τούρκος αξιωματούχος τόνισε χαρακτηριστικά «το όχημα μπήκε χτες μεταφέρθηκε στο Γκαζιάντεπ με ρυμουλκό ενώ παρκάρισε στον τόπο του συμβάντος μόλις τέσσερα λεπτά πριν από την έκρηξη. Επιβεβαιώθηκαν όλες οι πληροφορίες, η περιοχή που κλάπηκε το αυτοκίνητο και η πινακίδα του. Οι σωροί θα ενταφιαστούν αύριο. Στις κηδείες αύριο θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός».

TRT 21/8/2012