ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΣΦΑΙΡΑ….

H αστυνομία πυροβόλησε λέει τον Μεχμέτ στον αέρα

Η νομαρχία του Άγρι έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τον Μεχμέτ Ντουμάν ο οποίος την ώρα που εμπορευόταν λαθραία τσιγάρα πυροβολήθηκε από αστυνομικό και έχασε το ένα του μάτι. Σύμφωνα με την νομαρχία η αστυνομία δεν πυροβόλησε στον Μεχμέτ Ντουμάν αλλά στον αέρα, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Απόφαση διατήρησης απορρήτου λήφθηκε σχετικά με την έρευνα που διεξάγεται για το άλλο περιστατικό στην Σμύρνη όπου αστυνομικός σκότωσε έναν νέο με τον οποίο είχε καβγαδίσει και τραυμάτισε άλλους δύο.

Η Τουρκία κατά τις τελευταίες μέρες συζητά την αστυνομική τρομοκρατία σε Σμύρνη και Άγρι. Στην Σμύρνη ένας αστυνομικός λογομαχώντας λόγω τροχαίου ατυχήματος με νέους, σκότωσε έναν και τραυμάτισε δύο ακόμη. Στο Άγρι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας πυροβόλησαν στο κεφάλι νέο ο οποίος πουλούσε λαθραία τσιγάρα, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί το ένα του μάτι. Και ενώ υπάρχουν οι σχετικές φωτογραφίες και οι αυτόπτες μάρτυρες, ήρθε η νομαρχία του Άγρι να βγάλει μια απίστευτη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της νομαρχίας του Άγρι σχετικά με τον Μεχμέτ Ντουμάν, που ακόμη κινδυνεύει η ζωή του είναι η εξής :

Στις 11/8/2012 κα ώρα 21.45 στην περιοχή Σόμκαγιά της επαρχίας Ντογουμπαγιαζίτ, μονάδα της Στρατοχωροφυλακής μας, πυροβόλησε προειδοποιητικά κατά του οχήματος με αρ. 04 AZ 874 που μόλις τους είχε δει είχε προσπαθήσει να διαφύγει. Διαπιστώθηκε πως από αναπήδηση σφαίρας τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος Μεχμέτ Ντουμάν. Ακολούθως ο Μεχμέτ Ντουμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ντογουμπαγιαζήτ από ασθενοφόρο που κάλεσε επιτόπου η μονάδα ασφαλείας μας. Εκεί μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπιτλις και από εκεί στο ιδιωτικό Γερμανικό Νοσοκομείο του Μπάτμαν όπου άρχισε η θεραπεία του. Δεν υπήρξε τίποτε σαν αυτό που δημοσιεύτηκε σε κάποια ΜΜΕ, πως πρώτα σταμάτησαν το όχημα και μετά τον πυροβόλησαν. Στην επιτόπια έρευνα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο 5 χιλιάδες πακέτα τσιγάρων, ένα πιστόλι έτοιμο να πυροβολήσει, δύο γεμιστήρες για το πιστόλι και 24 σφαίρες για αυτό. Η σχετική με το περιστατικό έρευνα συνεχίζεται από την εισαγγελία¨.

……………….

 Εφ. Ταράφ 17/8/2012