ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΛΟΓΟ

Η υποπρόξενος Φατμά Μπερίν Οκούρ αποχαιρέτισε τον B.T.T.Ö.B.

Η υποπρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Φατμά Μπερίν Οκούρ η οποία μετά από θητεία δύο ετών διορίστηκε στο προξενείο της T.C. στο Στρασβούργο, αποχαιρέτισε το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης.

Κατά την επίσκεψη της υποπροξένου της T.C. στην Κομοτηνή Φατμά Μπερίν Οκούρ, την υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο αντιπρόεδρος Νετσμί Αμπντουρεζάκ, ο ταμίας Χουσείν Αχμέτ, και τα μέλη Σαμί Σαλίχ, Μουσταφά Μπερμπέρ, Ετέμ Μεχμέτ και Φικρί Μεχμέτ.

Κατά τη επίσκεψη της υποπροξένου της T.C. στην Κομοτηνή Φατμά Μπερίν Οκούρ με το Δ.Σ του B.T.T.Ö.B. που διεξήχθη σε θερμή ατμόσφαιρα, έγιναν εκτιμήσεις αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με την εκπαίδευση στην Δυτική Θράκη. Επίσης η υποπρόξενος παρείχε πληροφορίες σχετικά με τα νέα της καθήκοντα.

Στο τέλος της συνάντησης τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους κατά την διάρκεια της θητείας της και τους αποχαιρέτισε έναν-έναν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης και τα μέλη ευχαρίστησαν την υποπρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Φατμά Μπερίν Οκούρ για την επίσκεψη και της ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες στα νέα της καθήκοντα. Τέλος ο πρόεδρος Σαμί Τοραμάν της πρόσφερε εκ μέρους του συλλόγου έναν πίνακα.

Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης.

Διοικητικό Συμβούλιο

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 2/8/2012