ΓΕΥΜΑ ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Ο Πρέσβης Αλέξης Αλεξανδρής παραχώρησε δείπνο ιφτάρ

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Θράκης, Πρέσβης κος Αλέξης Αλεξανδρής, παραχώρησε δείπνο ιφτάρ στο ξενοδοχείο ARCADIA της Κομοτηνής, το βράδυ της Παρασκευής, 3 Αυγούστου.

Στο δείπνο ιφτάρ που παραχώρησε ο Πρέσβης, κος Αλεξανδρής, παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κος Γιώργος Καλαντζής, ο συντονιστής της Μειονοτικής Εκπαίδευσης, κος Νίκος Παπαγεωργίου, η εμπειρογνώμονας της υπηρεσίας πολιτικών υποθέσεων, Μαρία Βερβερίδου, οι θρησκευτικοί λειτουργοί των επίσημων μουφτειών Ξάνθης, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, οι επίσημοι μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, ο τοποτηρητής μουφτής Διδυμοτείχου, οι διαχειριστικές επιτροπές και των τριών νομών, τα μέλη και τα στελέχη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων αποφοίτων της ΕΠΑΘ, το εκπαιδευτικό προσωπικό των ιεροσπουδαστηρίων Κομοτηνής και Εχίνου, οι εκπαιδευτικοί απόφοιτοι του ιεροσπουδαστηρίου και οι απόφοιτες Θεολογίας.

Κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρέσβης, κος Αλεξανδρής στους περισσότερους από 170 παρευρισκόμενους στο δείπνο ιφτάρ, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 4/8/2012

Σχόλιο : Σε όσους είχαν αντίρρηση για την διοργάνωση αυτού του ιφτάρ, καλά θα ήταν να τους ρωτήσουμε αν είχαν εκφράσει ανάλογες αντιρρήσεις στην διοργάνωση ιφτάρ που είχε παραθέσει στην Αθήνα ο πρέσβης των ΗΠΑ…

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο της βραδιάς ήταν όταν ακούσαμε στο τραπέζι όπου καθόταν η ηγεσία του συλλόγου των Επαθιτών δασκάλων, τον πρώην πρόεδρο Μεχμέτ Ντερντιμάν να μιλά δυνατά πομάκικα ! Εύγε βρε ! Άντε να σε δούμε και μέλος σε σύλλογο Πομάκων !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone