ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

¨Ρατσιστικό σούπερ μάρκετ¨ από την Χρυσή Αυγή

Σε μια Ελλάδα που οι Έλληνες δυσκολεύονται να βρούνε να φάνε, εμφανίζονται φορείς που μοιράζουν τρόφιμα. Σε αυτό το καραβάνι μετά από την εκκλησία και τις ΜΚΟ, εντάχθηκε και η ρατσιστική Χρυσή Αυγή.

 Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί στα Άνω Λιόσια ένα ρατσιστικό σούπερ Μάρκετ.

 Ο βουλευτής Χ. Παππάς σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του κόμματος δήλωσε πως ¨Το μάρκετ αυτό είναι ανοιχτό μόνο για τους Έλληνες στο αίμα και με ελληνική εθνική ταυτότητα. Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με την ελληνική υπηκοότητα. Δεν χρειάζεται να γίνετε μέλη της Χρυσής Αυγής, εάν είστε εθνικά Έλληνας, έρχεστε και σας βοηθάμε. ¨ 

Ένα άλλος βουλευτής του κόμματος αυτού ο Ηλίας Παναγιώταρος αισθάνεται υπερηφάνεια για αυτόν τον διαχωρισμό. Λέει πως το κόμμα με προσπάθειες σαν και αυτήν με την οποία φτωχοί άνθρωποι θα μπορούν να παίρνουν δωρεάν τρόφιμα, εκπληρώνει την υπόσχεση που είχε δώσει για ¨βοήθεια στους φτωχούς¨.

Ο Παναγιώταρος δεν διστάζει να πει πως ο λόγος για την ανεργία των Ελλήνων στο έθνος είναι η παρουσία των μεταναστών στη χώρα.

Ο βουλευτής Παναγιώταρος δήλωσε : 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι και στην θέση τους δουλεύουν μετανάστες από τρίτες χώρες με χαμηλούς μισθούς¨.

Οι βουλευτές υποστήριξαν πως αυτό το μέτρο πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, ενώ μια άλλη δράση τους είναι εθελοντές νέοι να συνοδεύουν ηλικιωμένους νέους στα ψώνια τους και να τους τα μεταφέρουν ως το σπίτι τους. Με αυτές τις πρακτικές δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν στο μέλλον δούμε την Χρυσή Αυγή να ανοίγει ρεστοράν, μπαρ και ξενοδοχεία.

Εφ. Μπιρλίκ 3/7/2012