ΕΜΠΟΔΙΟ ΒΙΖΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ

Το Σέτσεκ προκάλεσε ταραχή στο νομαρχιακό συμβούλιο Αδριανούπολης !

Seçek Edirne İl Meclisi'ni Karıştırdı!

Εμπόδιο βίζας στο Συμβούλιο

Ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Αδριανούπολης και μέλη του συμβουλίου λόγω προβλημάτων βίζας δεν μπορούν να μεταβούν στην γειτονική Ελλάδα για να δούνε την αναβίωση της ιστορικής παράδοσης των αγώνων πάλης στο Χίλια…

Ο πρόεδρος Νουσρέτ Ουγιμπάς δήλωσε : ¨Επειδή δεν έχουμε βίζα δεν μπορούμε να μετάσχουμε στους αγώνες του Χίλια¨ και είπε πως αν χρειαστεί θα υποβάλει πρόταση και θα ερευνήσει το θέμα. Ο Ουγιμπάς ανέφερε τα εξής :

¨Χρειαζόταν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την βίζα. Έπρεπε να πιέσει λίγο παραπάνω η νομαρχία και να λυθεί το θέμα μας με την βίζα. Μετά από τους αγώνες στο Κιρκπινάρ θέλαμε να πάμε και σε αυτούς τους αγώνες αλλά δυστυχώς λόγω βίζας δεν μπορούμε να μετάσχουμε. Ως συμβούλιο θα θέσουμε αυτό το θέμα. Θα καλύψουμε τις ελλείψεις των φίλων μας και εάν χρειαστεί για αυτό το θέμα θα υποβάλουμε ερώτηση. Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το θέμα της βίζας των φίλων μας. Ως συμβούλιο θα εξουσιοδοτήσουμε την επιτροπή Ε.Ε. και εξωτερικών σχέσεων να επισκεφτεί το ελληνικό προξενείο και να περιγράψει το θέμα.

…………………..

………………….

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 14/7/2012

 Σχόλιο : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone