ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΛΑ…

Σύζυγος-τέρας ! Έριξε καυτό λάδι στην γυναίκα του και αντιμετωπίζει ποινή 8 ετών

Ποινή ανάμεσα σε 2,5 και 8 έτη αντιμετωπίζει ο Βεϊσί Οράλ ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε καυτό λάδι στην γυναίκα του με την οποία παρά το ότι είχαν χωρίσει, τα είχαν ξαναβρεί.

Η Ντιλέκ Κανγιλμάζ (22) που χώρισε πριν από 10 μήνες από την 24χρονο Βεϊσί Οράλ λόγω της βίας που αντιμετώπιζε, όταν επενέβησαν οι οικογένειες και για να μην μεγαλώσει χωρίς πατέρα το 2,5 ετών παιδί της, επέστρεψε στο σπίτι τους στον Μπουτζά, αφού εκείνος είχε υποσχεθεί πως δεν θα ξαναφερόταν έτσι. Την ώρα που ήταν όμως η γυναίκα στο σπίτι, ο Βεϊσί Οράλ πήρε το καυτό λάδι από την κουζίνα και το έριξε πάνω της.

 Συνέχεια με δέρνει

Η Ντιλέκ Κανγιλμάζ ανέφερε πως ο άντρας της την χτυπά με γροθιές, μερικές φορές σβήνει πάνω της τσιγάρα, ενώ άλλες φορές την έχει τραυματίσει με κατσαβίδι. Ανέφερε τα εξής :

Είχα πάει να κοιμηθώ όταν αυτός ζέστανε λάδι στην κατσαρόλα και με φώναξε. Με ρώτησε αν θα πήγαινα ή όχι στην Τσάνκαγια, και εγώ του ορκίστηκα πως δεν θα πάω. Μου είπε πως δεν με πιστεύει και έριξε πάνω μου το λάδι. Συνέχει με έδερνε. Χωρίζαμε και τα ξαναβρίσκαμε, αλλά η βία αυξανόταν. Επενέβησαν οι οικογένειες και τα ξαναβρήκαμε. Πριν να χωρίσουμε είχα υποβάλλει και αίτημα για προστασία¨.

haberseninle.com 29/7/2012