ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Δαρμένος από την γυναίκα του προσέφυγε στην αστυνομία

47χρονος τσομπάνης στα Άδανα φέρεται να υπέστη βία από την γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος για 10 χρόνια, όταν της ζήτησε διαζύγιο.

Η γυναίκα η οποία κατηγορείται πως χτύπησε τον άντρα της με πέτρα στο κεφάλι και τον δάγκωσε στο χέρι, συνελήφθη. Ο δαρμένος άντρας με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως ¨Συνέχεια μου παίρνει τα λεφτά από τα χέρια, και όταν θέλησα να αφήσω την δουλειά μου με έδειρε¨. Ο άντρας υπέβαλλε μήνυση , και έτσι ομάδες της αστυνομίας μετέβησαν επιτόπου και συνέλαβαν την γυναίκα. Η γυναίκα δήλωσε πως τον έδειρε και είπε : ¨ Δεν δουλεύει, παρά τις προειδοποιήσεις μου, συχνά φεύγει από την δουλειά. Του άξιζε το ξύλο, και εγώ τον έδειρα¨. Οι αστυνομικοί ανέφεραν την έκπληξη που ένοιωσαν, καθώς για πρώτη φορά είδαν άντρα να αντιμετωπίζει βία από την γυναίκα. Η γυναίκα συνελήφθη στα πλαίσια του νόμου για την ενδοοικογενειακή βία και μετά την ανάκριση θα μεταφερθεί στο δικαστήριο.

Βίντεο στην διεύθυνση    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34846/0/1/karisindan-dayak-yiyen-adam-aglayarak-polise-sigindi.aspx

 

Εφ. Χουριέτ 8/7/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone