ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ

Αντίδραση από την νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του ηγέτη του κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ άρχισε ήδη να δείχνει το εσωτερικό του πρόσωπο. Παρά το ότι από τις εκλογές πέρασαν μόνο τρεις εβδομάδες, και δεν έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι από τις υπογραφές των δύο βουλευτών που χάρισε η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και τα άλλα κόμματα έδειξαν το εσωτερικό τους πρόσωπο. Με βάση την είδηση του περιοδικού Αζινλίκτσα, η νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ανησύχησε από την επίσκεψη του ηγέτη του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην Θράκη και έβγαλε μια γραπτή ανακοίνωση.

……………………

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής :

¨Σε μια εποχή, που οι κατακτήσεις των λαών, δέχονται μια σκληρή, ολομέτωπη επίθεση για να διασωθούν τα κέρδη των λίγων, οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, «ένθεν κακείθεν», προσπαθούν να πυροδοτήσουν ένα κλίμα εθνικιστικής έξαρσης, δημιουργώντας προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η επίσκεψη στελέχους εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» στην περιοχή μας, όσο και η αντίδραση των ντόπιων εθνικιστών ομάδων, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό από τα πραγματικά προβλήματα του.

Πέρασε όμως ο καιρός που ο λαός της Θράκης, έπεφτε θύμα τέτοιου είδους προπαγάνδας. Θα συνεχίσει τον αγώνα του ενωμένος ενάντια στους αληθινούς εχθρούς του, μαζί με την αριστερά που πάντα παρούσα, είναι σήμερα ισχυρή και πανέτοιμη να υπερασπιστεί και να εγγυηθεί τη δημοκρατία και τη συμφιλίωση των λαών¨.

Εφ. Μπιρλίκ 30/6/2012

Σχόλιο : Ακόμα και αυτή η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για Έλληνες ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ πείραξε τους Τούρκους !

Αλήθεια οι βουλευτές Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε για αυτήν την επίσκεψη ; Δεν έχουν να πούνε τίποτε ; Άντε να τους ακούσουμε…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone