ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;

Ο Αγάς του Χίλια επισκέφτηκε τον δήμο Αρριανών

Ο Χουσείν Ντελί-Αγάς των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Αγώνων Πάλης με λάδι Χίλια 2012, που οργανώνει ο Μορφωτικός-Πολιτιστικό Σύλλογος Μειονότητας Χίλια με την στήριξη του δήμου Αρριανών, επισκέφτηκε τον δήμο Αρριανών.

Στις 4 Ιουλίου 2012 ο αγάς του πανηγυριού Χουσείν Ντελί επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του και κάλεσε στις εκδηλώσεις του Χίλια και τον δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Χουσείν Ντελί παρείχε πληροφορίες στην ηγεσία του δήμου σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ενώ υπέβαλε και ένα αίτημα στον δήμαρχο. Ζήτησε να τους παραχωρηθεί ένα όχημα του δήμου για την μετακίνηση της ομάδας καλλιτεχνών σαζιού του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας που θα ομορφύνουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους. Ο δήμαρχος δέχτηκε με ευχαρίστηση το αίτημα και είπε πως θα παραχωρηθεί ένα όχημα για τους καλλιτέχνες.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για την Φιλλύρα Μουζαφέρ Μολλά και ο δημοτικός σύμβουλος Ιρφάν Μεχμέτ.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί   6/7/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone