ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε στην Κομοτηνή φορείς και συλλόγους της μειονότητας 

Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του, επισκέφθηκε στις 17/7/2012 το υποκατάστημα της T.C. Ziraat στην Κομοτηνή. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος Τσαγρί Ιζμιρλίογλου τον υποδέχτηκε στην είσοδο της τράπεζας, και για κάποιο διάστημα υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την επίσκεψη, ενώ ο διευθυντής Τσαγρί Ιζμιρλίογλου τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της τράπεζας. 

Στο δεύτερο τμήμα της επίσκεψης ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε την Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ). Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά και τα μέλη του Δ.Σ. Κατά την επίσκεψη οι υπεύθυνοι της ΠΕΚΕΜ ενημέρωσαν τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ σχετικά με τις εργασίες και τις δραστηριότητες τους.

Στο τελευταίο τμήμα της επίσκεψης του ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε επισκέφτηκε την Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής. Εκεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής Κοράι Χασάν και ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ αντάλλαξαν απόψεις. Ο Κοράι Χασάν-πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τον πρόξενο για τις εργασίες και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

 Εφ. Μπιρλίκ 17/7/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone