ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής του μοναστηριού της Παναγίας

Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και αναστήλωσης στο μοναστήρι της Παναγίας που βρίσκεται στο χωριό Σαριέρ της επαρχίας Σεμπίνκαραχισάρ.

 Ο δήμαρχος του Σεμπίνκαραχισάρ Σαχίν Γιλαντζί, ο πρόεδρος της Τ.Ο. του ΑΚΠ Αχμέτ Μπολούκ και ο νομαρχιακός σύμβουλος Ουγούρ Ερασλάν επισκέφτηκαν και εξέτασαν επιτόπου τις συνεχιζόμενες στο μοναστήρι της Παναγίας εργασίες αναστήλωσης.

 Οι εργασίες για τις εσωτερικές επισκευές και την οργάνωση του εξωτερικού χώρου, ήταν σε δύο διαφορετικές δημοπρασίες, και οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν σχετικά από τους υπεύθυνους των εταιριών που ¨τρέχουν¨ τα έργα αυτά.

Αναφέρθηκε πως σχετικά με την εσωτερική επισκευή εάν δεν υπάρξει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, η εταιρία που έχει αναλάβει την δουλειά θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους.

Αναφέρθηκε πως ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του νομάρχη Κερασούντας Ντουρσούν Αλή Σαχίν, δημοπρατήθηκαν από την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και ήδη κοντεύουν να τελειώσουν οι εργασίες για το μονοπάτι που πάει στο μοναστήρι, τα σκαλιά και ο χώρος του πάρκινγκ.

 Sebinhavadis.com  3/7/2012

 Σχόλιο : Το πρώτο βίντεο αφορά τις εργασίες που γίνονται και το δεύτερο δείχνει πως ήταν η κατάσταση πριν αρχίσουν οι εργασίες…