ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ…

Όταν τον απάτησε η γυναίκα του στο όνειρο

Το περιστατικό βίας αυτή τη φορά στην Σμύρνη ήταν από αυτά που λες ¨αν είναι δυνατόν¨.

Ο 19χρονος Μεχμέτ Γκεζέν αντιμετωπίζει ποινή 6 ετών φυλάκισης στο Κακουργιοδικείο, διότι μαχαίρωσε 15 φορές την 18χρονη γυναίκα του Φατμά Γκεζέν όταν νωρίτερα στο όνειρο του είδε ότι τον απατούσε.

Τα περιστατικό συνέβη πέρσι στην περιοχή Κονάκ της Σμύρνης. Ο Μεχμέτ Γκεζέν που κατοικεί στην νότια συνοικία και εργάζεται σε γραφείο, είδε στο όνειρο του ότι η γυναίκα του με την οποία παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια, τον απατούσε. Ο Γκεζέν περιέγραψε το όνειρο στην γυναίκα του, εξ αυτού προέκυψε καυγάς, και ο Μεχμέτ Γκεζέν αδυνατώντας να συγκρατηθεί, πήρε μαχαίρι από την κουζίνα και μαχαίρωσε την γυναίκα του 15 φορές και έφυγε. Η Φατμά Γκεζέν στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία μετά την θεραπεία της, είπε πως ο άντρας της την μαχαίρωσε σε καυγά που προέκυψε όταν της είπε το όνειρο που είδε.

22 μέρες μετά το περιστατικό ο συλληφθείς Μεχμέτ Γκεζέν, ο δικηγόρος του ο Κουρτουλούς Κανάτ και η Φατμά Γκεζέν έδωσαν από κοινού κατάθεση στην εισαγγελία. Η Φατμά Γκεζέν είπε στον εισαγγελέα πως τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να πάρει το μαχαίρι από τα χέρια του συζύγου της για να μην αυτοτραυματιστεί, και δεν υπέβαλε μήνυση. Και ο ίδιος ο Μεχμέτ Γκεζέν είπε πως δεν τραυμάτισε εσκεμμένα την γυναίκα του, αλλά κατά λάθος μέσα στην ταραχή. Μετά από την κατάθεση ο Μεχμέτ Γκεζέν αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί αργότερα, χωρίς να κρατείται.

…………….

Εφ. Βατάν 27/7/2012