ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΡΦΑΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ

Πρίν λίγες μέρες πέρασε από τη Θράκη ο αρχηγός της τουρκικής φασιστικής Ακροδεξιάς Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Η υποδοχή του στην περιοχή μας έδειξε πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται τη σχέση τους με τη δημοκρατία οι περισσότεροι πολιτευτές από την μουσουλμανική κοινωνία. Όλοι ξέρουν καλά ότι οι “Ουλκουτζούδες”, δηλαδή οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι το παρακρατικό κομμάτι του ΜΗΡ, όπου ηγέτης είναι ο Μπαχτσελί.

Μιλάμε για μια οργάνωση εγκληματική, που είναι πίσω από δολοφονίες, λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών κτλ. Αυτοί που έτρεξαν να υποδεχτούν τον Μπαχτσελί και να φωτογραφηθούν μαζί του, τι μήνυμα έστειλαν στις Αρχες και στην κοινωνία της πατρίδας μας; Ότι “Τούρκος να είναι κι ας είναι από λάσπη”; Ότι τους αρέσουν αυτές οι εγκληματικές ενέργειες και τις θαυμάζουν; Κι αν μεθαύριο μια ανάλογη οργάνωση της Ελλάδας (που σήμερα τέτοια δεν υπάρχει) στραφεί εναντίον τους, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι έκαναν με τους Κούρδους ή με τους Ελληνοκύπριους, τι θα έχουν να πουν;

Όσο για κείνον τον δήθεν θρησκευτικό ηγέτη της περιοχής μας, που του έτρεχαν τα σάλια στη συνάντηση με τον Τούρκο αρχιφασίστα, τι να πει κανείς; Ό,τι και να κάνει ή να πει, δεν εκπλήσσει πια κανέναν. Ευτυχώς όλο και περισσότεροι Πομάκοι ξεχωρίζουν τον άνθρωπο της ΜΙΤ από τον άνθρωπο του Θεού.

Υπ. βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Mεχμετ Aλη Ιρφάν