ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ AXMET ΣΑΔΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Κόμμα DEB : ¨Τιμάμε τον ηγέτη μας Αχμέτ Σαδίκ στην 17η χρονιά του θανάτου του¨ 

banner

Η 17η επέτειος του θανάτου του ιδρυτή του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) Αχμέτ Σαδίκ θα τιμηθεί με τελετή. Σχετικά με αυτή την τελετή τιμής έγινε από το κόμμα DEB μια γραπτή ανακοίνωση.

¨Τιμάμε τον ηγέτη μας Αχμέτ Σαδίκ στην 17η χρονιά του θανάτου του¨

Κατά την 17η χρονιά θανάτου του αείμνηστου ιδρυτή του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη και ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, τον τιμάμε με νοσταλγία, σεβασμό και συμπόνια.

Σωματικά μπορεί τον γενναίο άνθρωπο των αγώνων, τον αείμνηστο Αχμέτ Σαδίκ που πέρασε τμήμα της ζωής του στα δικαστήρια και στις φυλακές να τον χάσαμε, οι ιδέες του όμως ζούνε στις καρδιές μας και τις δείχνουμε περπατώντας στον δρόμο που εκείνος μας έδειξε. Τον πόλεμο ταυτότητας που έδωσε με όλο του το είναι, τον συνεχίζουμε ως κόμμα DEB και ως Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης.

……………….

Τον σταμάτησαν με το αντιδημοκρατικό πλαφόν του 3%. Δε μπόρεσαν όμως να βάλουν πλαφόν στην αγάπη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης για αυτόν. Αυτό δεν το πέτυχαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να το πετύχουν.

Ο Σαδίκ Αχμέτ με την πολιτική του εμπειρία, την γνώση και τα ηγετικά του χαρίσματα με τους αγώνες του και την σκέψη του κατέλαβε θέση στην καρδιά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, στην διεθνή αρένα και στον Τουρκικό Κόσμο.

Το πρόγραμμα τιμής που οργανώνεται από το κόμμα DEB :

24 Ιουλίου Τρίτη

Ώρα 17.00 Τελετή τιμής στον τάφο του ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ στο νεκροταφείο Καφετζί.

Ώρα 19.00 Ανάγνωση προσευχής (μεβλίτ) για τον ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής.

Ώρα 20.50 Γεύμα ιφτάρ που θα παρατεθεί από το κόμμα DEB προς τους καλεσμένους (Ξενοδοχείο Chris&Eve).

 25 Ιουλίου Τετάρτη

Ώρα 21.30 – Ανάγνωση προσευχής (μεβλίτ) για τον ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ στο τζαμί του Κάτω μαχαλά στην Ξάνθη

Είναι απόλυτη η πίστη μας πως η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης δείχνοντας για μια ακόμη φορά την πίστη της θα συρρεύσει στον τάφο του ηγέτη μας του Σαδίκ Αχμέτ.

Ως κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη ευχόμαστε να αναπαύεται η ψυχή του και υποκλινόμαστε με σεβασμό στην αγία του μνήμη

ΚΟΜΜΑ DEB

 Εφ. Μπιρλίκ 17/7/2012