¨Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ¨ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ….

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς βρέθηκε στην Χλόη για τους ιστορικούς Αγώνες Πάλης με λάδι του Χίλια 

Στις 13 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η ομάδα του μετείχε στις ιστορικές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Αγώνες Πάλης με λάδι, που οργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μειονότητας Χίλια.

Στις εκδηλώσεις που άρχισαν στο χωριό Χλόη μετά την ανάγνωση της προσευχής, μοιράστηκε φαγητό στον κόσμο. Για την εκδήλωση αυξημένο ήταν και το ενδιαφέρον του τύπου.

………………..

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι TRT. Ρωτήθηκε σχετικά με τα βήματα που έκανε η Τουρκική Δημοκρατία στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων.

Ο πρόεδρος είπε πως δέχεται πολύ θετικά τα βήματα που έκανε η Τουρκική Δημοκρατία στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων, πως η Τουρκία έκανε αυτό που αρμόζει σε ένα ισχυρό κράτος, πως η πατρίδα μας Ελλάδα πρέπει να παραδειγματιστεί από την Τουρκία και υπενθυμίζοντας την συνθήκη της Λοζάννης ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να φερθεί ανάλογα με βάση την αμοιβαιότητα.

Ανέφερε πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης που τόσα χρόνια έδειχνε υπομονή, πλέον έχει εξαντλήσει την υπομονή της, δεν έχει δύναμη να δείξει άλλη υπομονή, και είπε ότι είναι επείγον αυτό να το δει και η Ελλάδα και ο κόσμος όλος

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  14/7/2012

Σχόλιο : Και για πες ρε Μουσταφά, τώρα που εξαντλήθηκε η υπομονή σου τι θα κάνεις ; Αντάρτικο ;