ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εκπρόσωποι του κόμματος DEB στο 18ο τουρνουά Αχμέτ Σαδίκ

Στο 18ο τουρνουά Αχμέτ Σαδίκ που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης-Φοχτβάγκεν –μέλος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF)- παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος των γραφείων Κομοτηνής του DEB Χασάν Χασάν και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου και σύμβουλος του προέδρου Αϊντίν Αχμέτ.

 Στις 30 Ιουνίου 12 ομάδες αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους στο στάδιο Χάιντς Σάιντελ. Πριν να αρχίσουν οι αγώνες έκαναν από μια ομιλία ο πρόεδρος του Συλλόγου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Φοχτβάγκεν Ιμπραήμ Αχμέτ, ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος του DEB Χασάν Χασάν, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου και σύμβουλος του προέδρου Αϊντίν Αχμέτ, και ο Λεβέντ Σαδίκ-γιός του αείμνηστου Αχμέτ Σαδίκ.

 Στο τέλος των αγώνων πρώτη ομάδα ήρθε η ομάδα του Κέλστερμπαχ, δεύτερη του συλλόγου Χερτζόγενραχ και τρίτη του συλλόγου Νυρεμβέργης. Τα έπαθλα για τις ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο δόθηκαν σε οικογενειακή βραδιά αλληλεγγύης που οργάνωσε ο σύλλογος του Φοχτβάγκεν. Στην ίδια αυτή βραδιά έβγαλαν από έναν λόγο ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου και σύμβουλος του προέδρου Αϊντίν Αχμέτ, και ο Λεβέντ Σαδίκ-γιός του αείμνηστου Αχμέτ Σαδίκ.

Ο Αϊντίν Αχμέτ στην ομιλία του μετέφερε τα χαιρετίσματα του προέδρου Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ευχαρίστησε επίσης αυτούς που καταβάλουν προσπάθειες για την διατήρηση της μνήμης του ιδρυτή του DEB και αείμνηστου ηγέτη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης Σαδίκ Αχμέτ. Ενημέρωσε επίσης για την διαδικασία ανασύστασης του κόμματος DEB. Δήλωσε πως κατά το φθινόπωρο θα τους επισκεφτεί ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τους ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκληση.

………….

Για δείτε την σημαία πάνω δεξιά….

 

 

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 3/7/2012