¨ΣΥΝΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ¨

Ουρεσίν : ¨Συνέστησα στον άντρα μου την φίλη μου¨

Ο Σιμπέλ Ουρεσίν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σεντά Σαγιάν και έκανε περίεργες δηλώσεις, όπως ότι στην Κωνσταντινούπολη δεν υπάρχει κανείς με μια σύζυγο.

 Η Σιμπέλ Ουρεσίν η οποία είχε προκαλέσει ντόρο με δηλώσεις όπως ¨να νομιμοποιηθεί η πολυγαμία¨ και ¨οι περισσότερες γυναίκες τρώνε ξύλο λόγω της γλώσσας τους¨, αυτή τη φορά προκάλεσε την έκπληξη της τηλεπαρουσιάστριας Σεντά Σαγιάν όταν δήλωσε πως ¨ Συνέστησα στον άντρα μου την φίλη μου¨.

Η Σιμπέλ Ουρεσίν που ήταν σήμερα μεταξύ των καλεσμένων στην εκπομπή της Σεντά Σαγιάν στο τηλεοπτικό κανάλι Beyaz TV, απαντώντας στις κατηγορίες για το θέμα της πολυγαμίας είπε : Φέρεστε σαν να μην υπάρχουν δίγαμα ζευγάρια και θα σας εκπλήξω. Αξιολογώντας τα αιτήματα για πολυγαμία που παρουσιάζονται μόνο στο γραφείο μπορώ να σας πως με μια φράση πως ¨Στην Κωνσταντινούπολη δεν υπάρχει κανείς με μια σύζυγο¨

¨Συνέστησα στον άντρα μου την φίλη μου¨

Η Ουρεσίν ανέφερε πως επιτρέπει στον άντρα της να πάρει μια δεύτερη σύζυγο και προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων όταν δήλωσε : ¨ Εγώ έδειξα στον άντρα μου μια φίλη μου παρθένα. Εγώ του είπα πως αν του αρέσει μπορεί να την πάρει. Αλλά αυτός δεν δέχτηκε. Αν δεχόταν δεν θα τον χώριζα¨.

 Εφ. Ραντικάλ 5/7/2012