ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Μ. Σμιθ παρέθεσε γεύμα ιφτάρ

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) Ντάνιελ Μ. Σμιθ παρέθεσε στις 24 Ιουλίου στην οικία του πρέσβη γεύμα ιφτάρ προς τιμήν των μουσουλμάνων που ζούνε στην Ελλάδα. Στο ιφτάρ που οργάνωσε ο Ντάνιελ Μ. Σμιθ μετείχαν καλεσμένοι από Δυτική Θράκη και Αθήνα.

Στο γεύμα ιφτάρ του Αμερικανού πρέσβη μετείχαν ο υπεύθυνος για θρησκευτικές υποθέσεις Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευτικών Υποθέσεων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Καλαντζής, ο καθηγητής θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αδαμάντιος Αυγουστίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας Ναϊμ Ελ Γκαντούρ, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Άννα Στάμου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πακιστανών Ελλάδας Σιγέντ Μουχάμεντ Τζεμίλ, ο πρόεδρος της κοινότητας Μπαγκλαντεσιανών Ελλάδας Ζεϊνούλ Αμπιντίν,, ενώ από την Δ.Θράκη μετείχαν ο διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Αζινλίκτσα Αϊντίν Μποσταντζί, ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και η διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ.

Ο Αμερικανός πρέσβης Ντάνιελ Μ. Σμιθ συνεχάρη ξεχωριστά τους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους εκεί.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 27/7/2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone