ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

O πρόξενος (πρέσβης) Μουσταφά Σάρνιτς έκανε αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στον δήμο Αριανών

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, αφού υπηρέτησε 4 χρόνια στην Δυτική Θράκη διορίστηκε πρέσβης στην Μογγολία, και πλέον άρχισε τις αποχαιρετιστήριες επισκέψεις.

 Τις επισκέψεις αυτές τις άρχισε στις 25 Ιουνίου ο πρόξενος Σάρνιτς, και στην κατεύθυνση του προγράμματος του, επισκέφτηκε τον δήμο Αρριανών και αποχαιρέτισε την διοίκηση του.

 Κατά την επίσκεψη που έγινε πρωινές ώρες τον πρόξενο Σάρνιτς τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ριτβάν Μουσταφά, οι αντιδήμαρχοι Αϊντίν Μπάσογλου, Μεχμέτ Νιζάμ, Εκρέμ Αλή Χαλίλ και Μουζαφέρ Μολλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χατζή Ισμάηλ Μουχτερέμ και Ιρφάν Μεχμέτ.

Η ειλικρινής συνάντηση ανάμεσα στον πρόξενο και στην ηγεσία του δήμου κράτησε περίπου μια ώρα. Κατά την συνάντηση οι δύο πλευρές συζήτησαν τα συνηθισμένα θέματα που αφορούν την Δυτική Θράκη και αντάλλαξαν απόψεις για αυτά. Μαζί με αυτό ο πρόξενος τους ενημέρωσε για τα νέα του καθήκοντα και απάντησε στις ερωτήσεις του.

Ο πρόξενος Σάρνιτς στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε την ηγεσία του δήμου για την καλή συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της θητείας του και τους αποχαιρέτισε όλους έναν-έναν.

 Εφ. Μπιρλίκ 26/6/2012