ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΙΜΠΕΚ

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ : Επιθυμώ να αναφέρω πως με έκπληξη και λύπη παρατηρώ τις αντιδημοκρατικές επιθέσεις¨

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ώρα που έχουν μείνει μετρημένες μέρες ως τις εκλογές, γίνονται στο πρόσωπο μου αβάσιμες και άσχημες επιθέσεις.

Καταρχήν επιθυμώ να αναφέρω πως με έκπληξη και λύπη παρατηρώ μέχρι σήμερα τις εν λόγω ειδήσεις και τις αντιδημοκρατικές επιθέσεις.

 Σε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να κυριαρχήσει στην γλώσσα μας η ειρήνη και η γαλήνη, και στην οποία η κοινωνία μας αγωνίζεται σοβαρά με την κρίση, προσδοκά από εμάς και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ να αντανακλάται η ψυχραιμία και ο σεβασμός στον άνθρωπο.

Και ενώ αυτές είναι οι προσδοκίες του έθνους μας , κάποιοι αρθρογράφοι των ΜΜΕ με αβάσιμες ειδήσεις και με απίστευτες τακτικές, επιχειρούν να σπιλώσουν ή να καταστρέψουν την προτίμηση που το έθνος μας έδειξε στο πρόσωπο μου στις 6 Μαΐου. Θα πρέπει να γίνει γνωστό πως η μόνη μας δύναμη και εμπιστοσύνη είναι ο λαός μας. Με την στήριξη από αυτόν θα ξεπεράσουμε κάθε ίντριγκα.

Βλέπουμε πως επιχειρείται να περάσει στον εθνικό τύπο ένα συστηματικό και σχεδιασμένο σενάριο. Είναι ανησυχητικό και λυπηρό να δημοσιεύονται ειδήσεις για αφίσες που δεν ανήκουν σε εμάς, στις οποίες εσκεμμένα άλλοι βάζουν ετικέτες.

Πιστεύω πως η κοινότητα μας έχει το δικαίωμα να τα μάθει αυτά. Και πιστεύω πως το έθνος μας δεν θα παίξει τα παιχνίδια τους και στις 17 Ιουνίου θα μας στείλει στην βουλή με ακόμη πιο ισχυρή φωνή.

Με σεβασμό στην κοινή γνώμη

 Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13/6/2012

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone