ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΛΙΚ

Να στηρίξουμε τους βουλευτές μας, το όφελος σε εμάς από εμάς έρχεται !

 Την Κυριακή 17 Ιουνίου για μια ακόμη φορά πάμε στις κάλπες. Στην πατρίδα μας ζούμε σε μια περίοδο όπου κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα. Κι εμείς φυσικά πληρώνουμε το τίμημα αυτής της αστάθειας. Οι ηγέτες στο τέλος των προηγούμενων εκλογών δεν μπόρεσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Σε αυτές τις εκλογές η εικόνα θα είναι λίγο διαφορετική. Αλλά ότι και να γίνει, εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης όπως γίνεται σε όλες τις εκλογές, θα πάμε στην κάλπη και θα πράξουμε το καθήκον μας. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι Έλληνες μπορεί να θέλουν να δώσουν ένα μάθημα στους ηγέτες που είναι επικεφαλής τους. Κρίνω όμως επωφελές να ξαναγράψω πως εμείς δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Οι καρέκλες στο κοινοβούλιο είναι 300, οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα λίγων ή περισσότερων βουλευτών, ενώ εμείς έχουμε. Εμείς είναι ανάγκη να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Και αυτό θα το πετύχουμε πηγαίνοντας στις κάλπες και ψηφίζοντας τα κόμματα που έχουν στην πρώτη σειρά της λίστας τους, τους υποψήφιους βουλευτές μας. Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη εναλλακτική. Για αυτό λέω πως το όφελος σε εμάς έρχεται αποκλειστικά και μόνο από εμάς. Μπορεί να υπάρχουν δυσαρέσκειες και παρεξηγήσεις. Μπορούμε να ασκήσουμε κριτική στον φίλο μας που ήταν βουλευτής λέγοντας πως δεν έκανε δουλειά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως μπροστά μας έχουμε ένα ελληνικό κράτος και τις δυνατότητες και τα δικαιώματα που μας έδωσε. Για αυτό είναι όρος να περιλαμβανόμαστε στις 300 καρέκλες του κοινοβουλίου. Έτσι ή αλλιώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Έτσι να ψηφίσουμε τους υποψηφίους μας που βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας, και να τους στείλουμε στο κοινοβούλιο να συνεχίσουν τον αγώνα μας. Ας στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στα κόμματα και σε όλους.

Εάν θέλουμε το κάνουμε, αύριο θα έχει περάσει και αυτός ο εκλογικός μαραθώνιος. Αύριο θα πρέπει όπως κάθε πρωί να μπορούμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στο πρόσωπο. Δεν μας ωφελούν δηλώσεις του τύπου ¨Ο πρόξενος δεν με στήριξε, ο πρόξενος με υπονόμευσε¨. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει ποτέ για χάριν της κυριαρχίας και των συμφερόντων τους να βγάζουν γλώσσα για το ήθος και τις αξίες της μητέρας μας πατρίδας T.C., διότι αυτό είναι μικρότητα.

………………

Εφ. Μπιρλίκ 13/6/2012

Σχόλιο : Προπάντων μη θίξουμε την μητέρα πατρίδα !