ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ…

Η ΡΔΝΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΔΒΚ

Οι Ρωμιοί που είναι αντιμέτωποι με την οικονομική ύφεση, θα κατασκευάσουν έναν τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου

Συνεχίζει να κορυφώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ρωμαίικη Διοίκηση της Νότιας Κύπρου (ΡΔΝΚ) που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

Η Ρωμαίικη Διοίκηση που οδηγήθηκε στην οικονομική ύφεση αφού η Ελλάδα έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ετοιμάζεται να κατασκευάσει έναν τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Κάθε μέρα που περνά η ζωή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη στην Ρωμαίικη Διοίκηση της οποίας η οικονομική προοπτική έχει διαμορφωθεί σε «αρνητική» από τους διεθνείς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.

Παρόλο που άρχισε η τουριστική σεζόν, συνεχίζεται η ραγδαία αύξηση στο ποσοστό της ανεργίας. Στο 10% ανήλθε η ανεργία που πριν από μερικά χρόνια κυμαινόταν από 1% έως 2%.

Οι Ρωμιοί δεν εμπιστεύονται ακόμη την Ελλάδα, εγγυήτρια τους χώρα.

Οι Ρωμιοί που παραβιάζουν τα δικαιώματα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) και της Τουρκίας τα οποία απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, θεωρούν τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη μεσόγειο ως λύση για τη διέξοδο από την οικονομική κρίση.

Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Ρωμαίικης Διοίκησης, Νεοκλής Συλικιώτης ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσουν έναν τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Ο Συλικιώτης αφού ανέφερε πως σκοπεύουν να είναι ένα ενεργειακό κέντρο στην περιοχή, δήλωσε πως σχεδιάζουν επίσης την κατασκευή και ενός υποθαλάσσιου αγωγού για τη μεταφορά φυσικού αερίου.

Ο Νεοκλής Συλικιώτης ο οποίος είχε συνομιλίες με διεθνείς εταιρείες στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αναζήτησης του φυσικού αερίου, θα μεταβεί στο Ισραήλ προκειμένου να έχει επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες.

 TRT 10/6/2012

Σχόλιο : Προσέξτε την ορολογία του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού (ουσιαστικά δηλαδή του τουρκικού ΥΠΕΞ).  Δεν γράφουν για Κύπρο αλλά για ¨Ρωμαίικη Διοίκηση της Νότιας Κύπρου¨. Και όχι μόνο αυτό αλλά μας κατηγορούν και για παραβίαση του διεθνούς δικαίου ! Οι επιδρομείς της Κύπρου τώρα το παίζουν και νοικοκύρηδες ! Και με αυτούς τους κυρίους καθόμαστε και διαπραγματευόμαστε και βλέπουμε τα σίριαλ τους. Καλά μας κάνουν ! Και λίγα μας κάνουν !