Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ;

Πραγματοποιήθηκε με ενθουσιασμό η τελετή λήξης χρονιάς του παιδικού σταθμού στα Κιμμέρια

Η τελετή λήξης του παιδικού σταθμού Κιμμερίων που υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος, τελέσθηκε στις 8/6/2012 στην αυλή του κεντρικού τζαμιού των Κιμμερίων. Ζωηρό υπήρξε το ενδιαφέρον του κόσμου από τα Κιμμέρια για την εκδήλωση. Ο Παιδικός Σταθμός Κιμμερίων που άρχισε να λειτουργεί φέτος με 38 παιδιά, στην εκδήλωση αυτή με παρουσίαση από τις εκπαιδευτικούς Περβίν Τουτζάρ και Χαντέ Μουσταφάογλου πρόσφερε στους θεατές στιγμές γλεντιού.

Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν η υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Ιλκάι Κοτζαγιγίτ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος του συλλόγου επιστημόνων μειονότητας Ερκάν Ρουσέν, ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη, και κόσμος της περιοχής. Οι ομιλητές κατά τις ομιλίες που έγιναν πριν από την εκδήλωση, εξέφρασαν την στήριξη τους στις δραστηριότητες του παιδικού σταθμού και ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες στις προσπάθειες του.

 Εφ. Μπιρλίκ  9/6/2012

Σχόλιο : Αλήθεια άδεια έχει ο παιδικός σταθμός ; Πιστοποιητικό  πυρασφάλειας έχει ; Πληρώνει κανείς ΙΚΑ για τις εκπαιδευτικούς ; Τα εισοδήματα τους δηλώνονται ; Και ποιός είναι (άραγε) αυτός που βάζει τα χρήματα για την λειτουργία του παιδικού σταθμού ;