¨ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Μαζί θα πετύχουμε

Η μητέρα πατρίδα μας η Τουρκία η οποία πέντε χρόνια πριν είχε 12 μάρτυρες από την τρομοκρατική επίθεση του ΠΚΚ στην Ντάγλιτζα, την Τρίτη πάλι υπέστη επίθεση εκεί και είχε 8 στρατιώτες μάρτυρες.

Το λυπηρό αυτό γεγονός που έκαψε τα σωθικά της μητέρας πατρίδας μας, καυτηρίασε επίσης και τα σωθικά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης ως αναπόσπαστο κομμάτι του Τουρκικού κόσμου.

Καταριόμαστε την προδοτική σφαγή που διέπραξε το ΠΚΚ-η πιο επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση του κόσμου, και ευχόμαστε να δίνει ο Αλλάχ στην μητέρα πατρίδα μας και στις οικογένειες των ηρώων υπομονή και ευκολίες.

Σα να ακούω κάποιους να λένε πως οι άνθρωποι ότι και αν κάνουν οι εξουσίες είναι ένοχες, και ότι και αν πούνε οι παγκόσμιες δυνάμεις που κυβερνάν τον κόσμο, αυτό και γίνεται.

Ναι έτσι επιθυμούνε οι μεγάλες ομάδες συμφερόντων που θέλουν να κυβερνάνε, αλλά και εμείς δεν είμαστε λίγοι. Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν κακά αλλά και καλά και η παρουσία τους διώχνει τον ύπνο των κακών. Μα αν δεν υπήρχαν οι καλοί να αγωνιστούν για την μείωση των κακών θα υπήρχε σήμερα η τουρκική πατρίδα ; Θα μπορούσε αλλιώς να υπάρχει η Τουρκία, ως κράτος-καταφύγιο των καταπιεσμένων ;

…………………………

Με απλά λόγια μπορούμε να αντιληφθούμε αυτές τις αλήθειες. Εκεί όπου βρίσκεται η πλέον επικίνδυνη τρομοκρατική ομάδα το κόσμου, εκεί είναι και το πιο σημαντικό σημείο του κόσμου. Κατά την γνώμη μας εκεί είναι και το σημείο-πηγή για την σωτηρία του κόσμου. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν οι κακοί εκτρέφουν το ΠΚΚ, ώστε να μην έρθει η σειρά τους.

Ότι και να κάνουν όμως είναι μάταιο. Αργά η γρήγορα το φως του Αλλάχ θα ολοκληρωθεί. Αυτό ορίζεται από το Κοράνι. Το φως του Αλλάχ θα κυριαρχήσει παντού και η ανθρωπότητα θα συναντήσει την πραγματική ειρήνη και σωτηρία. Αυτό το φως δεν θα κατέβει με καλάθι. Και καθώς δεν θα έρθει και ο προφήτης, το φως αυτό θα προέλθει από την περιοχή που μολύνθηκε από τον μεγαλύτερο εχθρό της ειρήνης που είδε η ανθρωπότητα. Και το μέρος αυτό είναι η ειρήνη.

Η Τουρκία είναι ο πύργος του Ισλάμ. Δηλαδή ο πύργος της ανθρωπιάς και της ειρήνης. Στο παρελθόν έτσι ήταν το Οθωμανικό κράτος και στις μέρες μας σύντομα έτσι θα είναι και η Τουρκία. Και αυτό θα γίνει έστω και αν κάποιοι στην Τουρκία δεν το θέλουν. Αυτή είναι η μοίρα και έτσι πάει.

……………..

 Εφ. Μιλλέτ 21/6/2012

Τζεγκίζ Ομέρ

Σχόλιο : Κύριε Σάρνιτς αν τα συνυπογράψουμε και εμείς όλα αυτά θα βρεθούμε και εμείς με ραδιοφωνικό σταθμό αξίας 96.000 ευρώ ;