ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ¨

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ροδόπης ζήτησε από τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα

Ξανά στις κάλπες ο Ελληνικός λαός.

Πριν τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, ο υποψήφιος βουλευτής της Τουρκικής Μειονότητας Ιλχάν Αχμέτ, παραχώρησε συνέντευξη στο TRT Haber.

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ, τόνισε πως τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας πρέπει οπωσδήποτε να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Ο κος Αχμέτ, σημειώσε πως από τις εκλογές θα φανεί και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το εάν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, είπε «Το να μείνει η Ελλάδα εκτός της Ένωσης είτε εκτός της Ευρωζώνης θα επιφέρει μεγάλους κινδύνους σε μας, δηλαδή στην Δυτική Θράκη. Αυτό θα είναι πλήγμα στα κεκτημένα δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και το σημαντικότερα θα επιφέρει μεγάλες καταστροφές στην οικονομία».

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ δηλώνοντας πως ο στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των Τούρκων βουλευτών στην Ελληνική Βουλή, κάλεσε την Τουρκική Μειονότητα να προσέλθει στις κάλπες.

 TRT 11/6/2012

Σχόλιο : Εύγε κύριε Αχμέτ ! Στον δρόμο που χάραξαν και οι άλλοι υπηρέτες της προξενικής γραμμής. ¨Τουρκική μειονότητα¨, ούτε Πομάκοι, ούτε Ρωμά υπάρχουν…