8 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 16 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

8 μάρτυρες σε σύγκρουση στην Ντάγλιτζα

Σε επίθεση με βαριά όπλα που έκαναν σήμερα το πρωί στην περιοχή Ντάγλιτζα του Χακκάρι, τρομοκράτες του ΠΚΚ, 8 στρατιώτες ‘έγιναν μάρτυρες και 16 στρατιώτες τραυματίστηκαν. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και οι αρχηγοί των όπλων μετέβησαν στην περιοχή.

Τρομοκράτες που διείσδυσαν από τα σύνορα με το Ιράκ, στις 5.00 το πρωί επιτέθηκαν με βαριά όπλα από τρεις μεριές στο στρατόπεδο του Ντέρετζικ

Οι στρατιώτες αμέσως ανταπέδωσαν τα πυρά. Με τις πρώτες βολές των τρομοκρατών 8 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν.

Ο νομάρχης του Χακκάρι Ορχάν Αλίμογλου ανακοίνωσε πως στην σύγκρουση έγιναν μάρτυρες 8 στρατιώτες αι σκοτώθηκαν 10 τρομοκράτες.

Αναφέρεται πως στην περιοχή μεταφέρονται δια ξηράς και αέρος ενισχύσεις, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίζονται κατά διαστήματα. Στην περιοχή στάλθηκαν επίσης από το Σέμντινλι και άλλες μονάδες της περιοχής, στρατιώτες και ασθενοφόρα.

Πάλι στην Ντάγλιτζα στις 21/10/2007 σε επίθεση που έγινε από τρομοκράτες που διείσδυσαν τότε πάλι από τα σύνορα με το Ιράκ, είχαν σκοτωθεί 12 στρατιώτες και είχαν τραυματιστεί 16.

………………..

Εφ. Χουριέτ 19/6/2012