ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣTAΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μάρτυρας αστυνομικός στο Γκαζιοσμάνπασά

Αστυνομικός ο οποίος είχε τραυματιστεί μετά από ένοπλη επίθεση που δέχτηκε στο Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης, παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο νοσοκομείο δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

 Κωνσταντινούπολη – Με βάση τις πληροφορίες δύο αστυνομικοί του Α.Τ.-Ετιλέρ μετέβησαν με αστυνομικό όχημα για να παραδώσουν έγγραφο σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά. Την ώρα που ο ένας μπήκε στο νοσοκομείο, ο άλλος, ο 30χρονος αστυνομικός Ζεκεριά Γιουρντακούλ κατέβηκε από το αμάξι. Ο Γιουρντακούλ πήγε απέναντι από το νοσοκομείο σε ένα ρεστοράν για να φάει. Εκεί λοιπόν δέχτηκε ένοπλη επίθεση από έναν άντρα και μια γυναίκα. Οι επιτεθέντες αφού τραυμάτισαν τον αστυνομικό, έφυγαν. Ο τραυματισμένος αστυνομικός Γιουρντακούλ μεταφέρθηκε στο απέναντι νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΣΑΠΚΙΝ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ

Μετέβη επιτόπου και ερεύνησε και ο αστυνομικός διευθυντής Χουσεΐν Τσαπκίν ο οποίος έκανε έρευνες. Ο Τσαπκίν μετά τις έρευνες δήλωσε πως ¨είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε¨. Η αστυνομία ανέφερε πως η επίθεση μπορεί να συνδέεται με την επίθεση που έγινε χτες στην περιοχή Αβτζιλάρ και στην οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

……………..

Εφ. Χουριέτ  16/6/2012