ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Ο πρόεδρος μας φιλοξένησε στο σπίτι του τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή κύριο Μουσταφά Σάρνιτς

Στις 4 Μαΐου ημέρα Παρασκευή ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη κύριος Μουσταφά Αλή Τσαβούς έδωσε στον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή κύριο Μουσταφά Σάρνιτς που μετά από λίγο τελειώνει η θητεία του, μια πρόσκληση για το σπίτι του.

 Στην πρόσκληση αυτή μετείχαν ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, οι υποπρόξενοι Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, Αντνάν Οζτούρκ και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ισμέτ Καδή, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερκάν Ρουσέν, ο αντιπρόεδρος Οσμάν Ισμαήλ, το μέλος του Δ.Σ. του DEB Μουράτ Γιουνούς, ο αντιπρόεδρος του DEB Χασάν Χασάν, ο πρόεδρος της νεολαίας του DEB Ικμπάλ Καρά Σαλίχ Οσμάν, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ριτβάν Μολλά Ισά, ο διευθυντής της τράπεζας Ζιραάτ στην Κομοτηνή Τσαγρί Ιζμιρλίογλου και πολλοί καλεσμένοι.

 Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε κόσμος από το χωριό Κάλχας και ομογενείς από τα γύρω χωριά. Η παρουσία όλων των συλλόγων και των προέδρων τους αποτέλεσε μια ένδειξη της ενότητας και ομοψυχίας των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Μετά τη προσευχή στο τζαμί του χωριού Κάλχα, παρατέθηκε φαγητό στο σπίτι του προέδρου του DEB. Μετά το γεύμα ο πρόεδρος χάρισε στον πρόξενο κύριο Μουσταφά Σάρνιτς ένα ρολόι τσέπης. Ο πρόεδρος μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση στην πρόσκληση.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 5-5-2012