ΦΡΙΚΗ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ

Την φρίκη βίωσε Νορβηγίδα τουρίστρια στην Αλάνια

Νορβηγίδα τουρίστρια 36 ετών που παραθέριζε στην Αλάνια της Αττάλειας ανέφερε πως την ώρα που έκανε βόλτα στην παραλία έχοντας πιει αρκετό αλκοόλ, απήχθη από δύο άτομα που την μετέφεραν σε δασώδη περιοχή όπου την βίασαν. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η τουρίστρια ήρθε στο ξενοδοχείο με τζιπ που έκλεψε και ντυμένη μόνο με τα εσώρουχα της.

Η Νορβηγίδα τουρίστρια Μ.Γ. η οποία παραθέριζε εδώ και μια εβδομάδα στην τοποθεσία Ομπά, βγήκε χτες το βράδυ από το ξενοδοχείο Green Garden Otel όπου διέμενε και γλέντησε πίνοντας αλκοόλ μέχρι τις 03.00. Μετά πήγε σε ένα εστιατόριο όπου αφού συνομίλησε με τον εργαζόμενο εκεί Χουσείν Γκιουρέ, έβγαλε τα ρούχα της και έτρεξε προς τη θάλασσα με τα εσώρουχα της. Όταν ο σερβιτόρος πήγε να την βρει και δεν την βρήκε κάλεσε σε βοήθεια από το 155.

Η αστυνομία που κατέφθασε παρά τις έρευνες δεν βρήκε την Νορβηγίδα. Η Μ.Γ. σήμερα το πρωί στις 06.30 ήρθε στο ξενοδοχείο με το υπ. αρ. 07 N 7410 τζιπ και φορώντας τα εσώρουχα της. Ο κομμωτής Ιμπραήμ Σαγίρ βλέποντας την γυναίκα να παρατάει στην μέση του δρόμου και να τρέχει προς το ξενοδοχείο, ενημέρωσε σχετικά τον ιδιοκτήτη του τζίπ που είχε αναγνωρίσει. Μετά από την καταγγελία του Σαγίρ, ο ιδιοκτητης του τζίπ Τζεμάλ Παλαμουτσού ενημέρωσε αστυνομία και στρατοχωροφυλακή πως το κλεμμένο τζιπ βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο. Έτσι δυνάμεις ασφαλείας ήρθαν στην και βρήκαν την Μ.Γ. στο δωμάτιο της.

Η Μ.Γ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλές γρατζουνιές και πληγές στο σώμα της για να περάσει από ιατρικό έλεγχο. Διαπιστώθηκε ποσοστό 0,92 αλκοόλ στο αίμα της και μετά οδηγήθηκε στο τμήμα Στρατοχωροφυλακής Αλάνιας. Εκεί η Νορβηγίδα τουρίστρια ανέφερε πως υπέστη βιασμό. Περιέγραψε πως ενώ έκανε βόλτα με τα εσώρουχα της στην παραλία την απήγαγαν δύο άτομα τα οποία την έβαλαν σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε δασώδη περιοχή όπου την βίασαν.

Η Νορβηγίδα τουρίστρια περιέγραψε πως όταν σε κάποια στιγμή αφαιρέθηκαν οι δράστες έτρεξε και για να μπορέσει να ξεφύγει κρύφτηκε μέσα σε μια βίλα. Εκεί αφού κρύφτηκε για λίγη ώρα είπε πως είδε το τζίπ με το κλειδί στην μηχανή και ¨Έβαλα μπρος το όχημα και χτύπησα με αυτό δυνατά την σιδερένια πόρτα. Η πόρτα άνοιξε και έτσι έφυγα από εκεί και ήρθα στο ξενοδοχείο. Επειδή φοβήθηκα ήρθα και κρύφτηκα στο δωμάτιο μου.

…………………

Εφ. Ραντικάλ 12-5-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone