ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

Η έκτρωση είναι φόνος και η καισαρική κακό πράμα

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην Διεθνή Σύνοδο Κοινοβουλευτικών ανέφερε πως είναι ενάντιος στην έκτρωση. Οι γυναικείες οργανώσεις αντέδρασαν στις δηλώσεις του Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μιλώντας στην Διεθνή Σύνοδο Κοινοβουλευτικών έκανε δηλώσεις για τις εκτρώσεις που θα συζητηθούν. Ο Ερντογάν ανέφερε πως η έκτρωση είναι φόνος και ότι είναι ενάντιος στην μέθοδο της καισαρικής κατά τις γεννήσεις. Γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις αντέδρασαν στις δηλώσεις του Ερντογάν.

…………………….

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε ως φόνο την έκτρωση μιλώντας ως εξής : Είμαι ενάντια στην χρήση της καισαρικής στην γέννα και θεωρώ την έκτρωση ως φόνο. ¨Όταν μια μάνα σκοτώνει στην κοιλιά της ένα παιδί είναι σαν να το σκοτώσατε έξω από αυτήν¨. Ο Ερντογάν ανέφερε πως κάθε οικογένεια στην Τουρκία πρέπει να κάνει τουλάχιστον 3 παιδιά και είπε τα εξής : ¨ Η Τουρκία πλέον είναι χώρα ηγέτης στην περιοχή της. Η Τουρκία πλέον δεν παίρνει χείρα βοήθειας αλλά τείνει χείρα βοήθειας. Η Τουρκία σε πολλά σημεία έχει πολυπόθητα στοιχεία. Πετύχαμε πλέον πολύ χαμηλά νούμερα σε θανάτους μωρών και μητέρων¨.

………………

Εφ. Ταράφ 27/5/2012

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone