Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον KAKEKD στον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς

Το Δ.Σ. και το Ελεγκτικό συμβούλιο του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών του χωριού Λυκείου (KAKEKD), στις 18 Απριλίου επισκέφτηκαν τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή κύριο Μουσταφά Σάρνιτς .

Ο Εκπαιδευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών του χωριού Λυκείου μετά την διανομή των αξιωμάτων πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Η πρόεδρος του Συλλόγου Ντιλέκ Οσμάν κατά την συνάντηση ενημέρωσε σχετικά με τα μελλοντικά τους σχέδια. Ο πρόξενος Σάρνιτς τους συνεχάρη επί τη αναλήψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες.

Ο πρόξενος Σάρνιτς στην συνομιλία του με τα μέλη του διοικητικού και ελεγκτικού συμβουλίου ανέφερε πως το χωριό Λύκειο είναι σε πολλά θέματα πρωτοπόρο, και πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι ο Σύλλογος Γυναικών Λυκείου που κάνει για χρόνια προσπάθειες, τώρα με την επίσημη αναγνώριση τους θα προσθέσουν ακόμη σημαντικότερες.

Τα μέλη του συλλόγου κατά την συνάντηση είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με την υποπρόξενο Ιλκάι Κοτζαγιγίτ.

Η διοίκηση του συλλόγου την ίδια μέρα επισκέφτηκαν και την ΠΕΚΕΜ.

Εκεί τις υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Τζεμίλ Καμπζά, η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαϊρουλλάχ και ο Συντονιστής του Ερευνητικού Κέντρου Ιμπραήμ Τράκιαλι, ενημερώθηκαν σχετικά με τον φορέα αυτό, ενώ υπήρξε και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σχέδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν από κοινού στο μέλλον.

 Εφ. Μπιρλίκ 2-5-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone