Ο 56ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ…

Μίλησε ο δολοφόνος του 14χρονου κοριτσιού

Ο 56χρονος Μετίν Αμπατζί συνελήφθη στο Ζόγκουλντακ για την δολοφονία με καραμπίνα της 14χρονης μαθήτριας Καντέρ Ντεμίρογλου, μέσα στην αυλή του δημοτικού σχολείου. Ο Ντεμίρογλου στην κατάθεση του στην εισαγγελία ανέφερε πως εδώ και ένα χρόνο είχε σχέση με την Καντέρ Ντεμίρογλου και πως ¨Την είδα να γυρνά και με άλλους άνδρες. Για αυτό αποφάσισα να την σκοτώσω.¨ Ο Έπαρχος Χουσείν Ονέρ διεξάγει ΕΔΕ και ανέφερε πως αν διαπιστωθούν ελλείψεις στην διοίκηση του σχολείου θα προβεί στα δέοντα.

Η Καντέρ Ντεμίρογλου-μαθήτρια του δημοτικού σχολείου Πορθητής, ένα από τα τέσσερα παιδιά της Γκιουλντανέ (νοικοκυράς) και του μάστορα για γυψοσανίδες Σεντάτ Ντεμίρογλου, χτες βγήκε στην αυλή του σχολείου μετά από μήνυμα που της ήρθε στο κινητό, και εκεί κατά την διάρκεια του διαλλείματος ο Μετίν Αμπατζή την σκότωσε με καραμπίνα. Ο Μετίν Αμπατζή μετά το περιστατικό διέφυγε, για να συλληφθεί από την αστυνομία 2 ώρες αργότερα σε συγγενικό του σπίτι.

…………………………

Ο Αμπατζί στην κατάθεση του είπε : Ήμασταν αγαπημένοι. Πριν από 7-8 μήνες είπε πως ήθελε να κάνει πάρτι με φίλους της στο σπίτι μου. Εγώ έδωσα το κλειδί. Πήρε και χρήματα από εμένα. Αργότερα όταν πήγα σπίτι την είδα να γλεντά με άλλους άντρες. Έτσι δημιουργήθηκε μια ρήξη μεταξύ μας. Αργότερα την είδα ξανά να γυρνά με άλλους άντρες. Ακολούθως αποφάσισα να την σκοτώσω. Της έστειλα μήνυμα στο κινητό και την κάλεσα έξω. Μόλις ήρθε την πυροβόλησα¨…

………………………….

Εφ. Μιλλιέτ 15-5-2012

Σχόλιο : Το σχετικό ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού