ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟ DEB !

Ταξίδι στην Αδριανούπολη της οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος DEB

Η νομαρχιακή οργάνωση Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη στις 4 Μαΐου οργάνωσε ένα ταξίδι πολιτισμού στην Αδριανούπολη.

Η ομάδα των 150 ατόμων –στην πλειοψηφία τους γυναίκες- είχαν την ευκαιρία να περιδιαβούν τις ιστορικές και πολιτιστικές ομορφιές της Ανδριανούπολης. Πρώτα επισκέφτηκαν το τζαμί Σελιμιέ και αργότερα το μουσείο Σουκρού Πασά.

Στα πλαίσια του ταξιδιού τα κομματικά στελέχη επισκέφτηκαν τον νομάρχη Ανδριανούπολης Γκιοκχάν Σοζέρ.

Στην επίσκεψη εξ ονόματος του κόμματος DEB μετείχαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, τα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και κομματικά στελέχη στην Ξάνθη Ισμέτ Τουτζάρ και Ραμαδάν Ντουμπάν και ο συντονιστής της κομματικής νεολαίας Ξάνθης Μουσταφά Σάργκο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου ενημέρωσε τον νομάρχη της Ανδριανούπολης Γκιοκχάν Σοζέρ για την διαδικασία ανασύστασης του κόμματος DEB και για τον πολιτικό αγώνα που δίνει στην Δυτική Θράκη. Ο Αχμέτογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό οι εμπορικές, τουριστικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ανδριανούπολης και Ελλάδας έχουν φτάσει σε σημαντικό σημείο.

Ο νομάρχης Ανδριανούπολης Γκιοκχάν Σοζέρ εξέφρασε την χαρά του για το ότι υποδέχεται τα κομματικά στελέχη του κόμματος DEB-Ξάνθης, ανέφερε πως η Ανδριανούπολη φιλοξενεί κατά τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες των γειτονικών χωρών και ευχαρίστησε τα κομματικά στελέχη για την επίσκεψη τους.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου προς ανάμνηση της επίσκεψης χάρισε στον νομάρχη Γκιοκχάν Σεζέρ πίνακα με το ρολόι της Ξάνθης, ενώ ο Ραμαδάν Ντουμπάν του πρόσφερε το βιβλίο ¨Χάτιμ¨ που έχει ετοιμάσει ο ίδιος.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB  7-5-2012

Σχόλιο : Πάντως ως τώρα το κόμμα DEB τηρεί τις υποσχέσεις του ! Δωρεάν εκδρομές !  Και ως τώρα πάντα προς ανατολάς….