ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΕΞ ΣΤΟ DEB

Η διοίκηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος DEB

Στις 23 Μαΐου ημέρα Τετάρτη η ηγεσία της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης επισκέφτηκε το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη.

 Η επιτροπή της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) αποτελούνταν από τον πρόεδρο δικηγόρος Αχμέτ Καρά, τον αντιπρόεδρο Ιμπραήμ Ιμπραχίμκο, τα μέλη Αλή Φερχάτ, Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, Σερντάρ Χιλμίογλου, την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου Νουρντάν Εμίνογλου και από τα μέλη Μπουλέντ Χατζή Σαλίχ και Αλή Σαλίχογλου.

Την επιτροπή της ΤΕΞ υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Κομοτηνής Χασάν Χασάν, και ο σύμβουλος του προέδρου Αϊντίν Αχμέτ.

Ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά άρχισε παρουσιάζοντας τα μέλη και τα καθήκοντα τους και ενημέρωσε σχετικά με τις δραστηριότητες της ΤΕΞ.

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη καθώς και για το ότι σχεδόν το σύνολο του Δ.Σ. της ΤΕΞ είναι μέλη του κόμματος, και ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες του κόμματος μας. Προς ανάμνηση της μέρας ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς προσέφερε στον πρόεδρο της ΤΕΞ μια πλακέτα, ο αντιπρόεδρος ένα ρολόι με το logo του κόμματος μας και ο αντιπρόεδρος Χασάν Χασάν χάρισε ένα βιβλίο με τίτλο ¨Τρικυμία Αχμέτ Σαδίκ¨.

Ευχήθηκαν για ακόμη πιο στενή συνεργασία στον αγώνα για την μειονότητα και ξεπροβόδισαν την επιτροπή της ΤΕΞ.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 24-5-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone