¨ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝ ΠΟΜΑΚΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ¨ !!!

Τελετή Χάτιμ στο Ζουμπούλι

Στις 15 Απριλίου οργανώθηκε Χάτιμ από τους μαθητές του τουρκικού δημοτικού σχολείου στο Ζουμπούλι. Στην τελετή εκτός από τους εργαζόμενους της μουφτείας μετείχαν ο βουλευτής μας Τσετίν Μάντατζη, ο αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ υποψήφιοι βουλευτές από διάφορα κόμματα και πολύς κόσμος.

Στην τελετή μετείχε εκπροσωπώντας τον μουφτή μας Αχμέτ Μέτε ο βοηθός μουφτή Αχμέτ Χράλογλου, ο οποίος μετά την τελετή στη σύντομη ομιλία που έκανε επ΄ευκαιρία της Εβδομάδας Γέννησης του Προφήτη, μίλησε για την ενότητα και την ομοψυχία.

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο βουλευτής ανέφερε πως πλέον αποχαιρετά την πολιτική και ότι θα ασχοληθεί με την ιατρική, αλλά ότι πάντα θα μετάσχει στον αγώνα για ενότητα και ομοψυχία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν αναφερόμενος στην εκπαίδευση των παιδιών, ανέφερε πως τα πομάκικα που δεν χρησιμοποιούνται πουθενά δεν θα πρέπει να μιλιούνται ανάμεσα στους νέους.

Ο δήμαρχος Μουσταφά Τσουκάλ στον χαιρετισμό που έκανε, συνεχάρη τους μαθητές για το χάτιμ.

Μετά την τελετή προσφέρθηκε πιλάφι που είχε ετοιμάσει ο Τουρκομουσουλμανικός κόσμος του Ζουμπουλιού.

 Ιστοσελίδα της ψευομουφτείας Ξάνθης 18-4-2012

Σχόλιο : Προσέξτε τι δήλωσε το άτομο ! Μιλάμε για τον καταγόμενο από το πομακοχώρι Κένταυρο αντιπεριφερειάρχη κύριο Ιρφάν Ουζούν. Αυτόν που η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ τον είχε προτείνει και για βουλευτή ! Δεν θα πρέπει  λέει να μιλιούνται ανάμεσα στου νέους τα πομάκικα ! Και ποιός είσαι εσύ ρε ; Ποιός είσαι ; Να σε χαίρεται το ΠΑΣΟΚ !